Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 海洋堂 AMECOMI YAMAGUCHI 【DEAD POOL】

Knightmare 發表於 16-6-2016 01:55 AM
無睇電影,亦唔認識係咩英雄
但我居然覺得呢隻玩具好有型...!
轉輪開始回復以前斜切關節年代既雄風!!

ChrisLamXYZ 發表於 16-6-2016 01:10 AM
係wo, 唔止刃不能入鞘,槍套同小刀套好像也是假的!哩樣裝假套孩佬都有出過,但孩佬今次死侍刻意有分拆; ...

同埋腳位把刀仔應該係裝飾黎...
拎唔到出黎...
真係每間日本玩具公司都識呢招?? :50:

換包裝,換比例,換色等。。。 就可以又從出新line!! :42:

假如用返revoltech個名嚟出,唔知會咁多人討論嗎??
Knightmare 發表於 16-6-2016 01:55 AM
無睇電影,亦唔認識係咩英雄
但我居然覺得呢隻玩具好有型...!
轉輪開始回復以前斜切關節年代既雄風!!

可能陳生係孩佬負責銷售的蛋散,網上做打手專攻擊日本品牌⋯⋯:he:
小堅 發表於 16-6-2016 09:24 AM
同埋腳位把刀仔應該係裝飾黎...
拎唔到出黎...

配件一覽無刀仔, 裝飾的話就要補完,或者到現貨睇下會點!
Mcfarlane 發表於 16-6-2016 10:51 AM
可能陳生係孩佬負責銷售的蛋散,網上做打手專攻擊日本品牌⋯⋯

你講果舊煩膠?

我反而覺得佢係日系打手,
你睇,佢o既留言擺明飾演反派,
夠晒娛樂性,
大家一齊插下佢,
又幫樓主推下 post ,
所有日系美玩都開開心心又幾版。

對日系o黎講,
你話佢係幫緊定係反緊?~~~

{:1_208:}
立即想起之前山口胜久老师帮忙造型, 在海洋堂出过的猪猪侠盒玩系列, 好玩又高素质.  {:1_377:}

HighLamb 發表於 16-6-2016 01:25 AM
全高約160mm,大約6吋。

希望size 可以夾到marvel legends
刀仔假狗都係其次, 大細先係最令我決定買唔買, 一陣又係4吋SZE, 唔通妳要我無啦啦開條LINE咩, 夾唔到其他一齊玩妳靚靚都無用囉, 個人覺得!
超正呀, 睇來都要破例一次入悔洋堂, 當然一定支持.

能夠做到這個姿勢就真係唔入唔得!:shiny:
アメコミ・ヤマグチ「デッドプール」
価格6264円
2016年10月22日発売
其實幾有驚喜.....
暫時睇官圖做得唔錯喎~ :handshake:
還好之前沒買其他死侍
這隻應該很難超越
哩隻Dealpool 睇官圖真係好正! 最緊要係由山口勝久負責原型制作,隨咗Deadpool,亦非常期待出自佢手ge Spiderman同Venom!!