Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[Hot Toys] Iron Man 3 - Mark XXI (Gold Chrome Version) Collectible Figure

個電鍍整得差少少... 似細路玩具級數
想知呢幾隻係咪不停補貨,定係都有限幾多隻咁
ilove12inch 發表於 18-6-2016 02:34 PM
嘩!上海舖係任買?唔炒就笨!

點只任買咁簡單呀!陳總陀主直頭落去招呼客人啦!

我上百度睇有個大陸佬靠關係係第一日開幕之前已經入左手,返到屋企發現中獎,所以第一日開幕果日就拎返去諗住換,點知原來已經排哂長龍,係唔知點算既呢一刻驚見陳總係度影相,佢就二話不說即上前同陳總講件貨點點點,陳總馬上帶佢直入鋪頭,搵專業既員工拎盒新既出黎慢慢check!

哦!任買,既然唔係限量,遲早正價甚至香港也有售,毋需網上淘炒2300-3000人仔
有分享片睇,感覺無想像中咁差
講真我又唔會為了幾隻"限定"figure而專登去果度買,  當然如果去開順手買埋就唔同. 不過figure咁大盒, 去旅行去玩我都係盡量唔帶太多野, 我相信就算買都唔會買太多. 但我本身都幾buy "地方限定", 始終都係想多d人去個景點, 如果是但一個地方都買到仲駛乜去果度.  
痴 L 線!{:1_377:}
其實佢依家賣緊幾錢人民幣
stockholder 發表於 15-6-2016 06:19 PM
太金。有可能動漫限定

條友 tune 到自己隻手變成好似末期肝癌一樣黄, 相信同實物會有出入
Chunon 發表於 20-6-2016 12:17 PM
其實佢依家賣緊幾錢人民幣

mark 21 $1880;mark 4 $1480
Y拍好似有價無市!等合理價才考慮!!!:58:
這樣買玩具,算蠻辛苦的,我儘量不收了。:ar: