Toysdaily 玩具日報

查看: 6693|回復: 15

[個人收藏] 3個隊長

小弟甚少玩美玩,印象中只有細路時玩過吓HE一MAN,近期因CA再入美玩坑,不過都有入番一隻SHF,其實美,曰廠各有各好,所以小弟兩樣都有玩吓:(

下次再分享其他角色,多謝觀看:77:
三隻我都唔知係乜野廠出,但頭一 二隻好正,第三隻就好柒,1D都唔似CA,請問第三隻係乜野廠出,我新仔怕買錯,謝謝
抽水陳又出黎抽水, 鞋佬有冇俾番5毫子你?:DD
呢頭話自己玩咗美玩十幾廿年, 果頭又話自己係新仔唔識分!!

陳生你貴姓呀??

你見過 ml 未?? 你見過, 你真係見過!!
如果bandai�revoltech�figma肯出番第一集件身衫同戰衣應該會好好玩,跟埋真人頭就一流
adison_mok 發表於 15-6-2016 07:42 PM
如果bandai�revoltech�figma肯出番第一集件身衫同戰衣應該會好好玩,跟埋真人頭就一流

Bandai機會高些

.....
第一隻都係marvel legends嗎?想請教係邊set的CA,淘過唔覺有呢隻呢
threeeye914 發表於 15-6-2016 08:48 PM
第一隻都係marvel legends嗎?想請教係邊set的CA,淘過唔覺有呢隻呢

第一隻係marvel legends,CA第一集WORLD WAR2版
peterchan 發表於 15-6-2016 05:37 PM
三隻我都唔知係乜野廠出,但頭一 二隻好正,第三隻就好柒,1D都唔似CA,請問第三隻係乜野廠出,我新仔怕買 ...

頭一 二隻係孩佬MARVEL LEGENDS,第三隻係笨大SHF,一D都唔柒,3隻各有各好
blackrx188 發表於 15-6-2016 11:22 PM
頭一 二隻係孩佬MARVEL LEGENDS,第三隻係笨大SHF,一D都唔柒,3隻各有各好

你做社工㗎?對d傻既都咁有耐性既?
Nice sharing. :74:
多謝分享. {:1_377:}
我都覺得孩佬笨大各有各好.
陳生on99,理佢甘多做咩,睇玩具相就夠
Gundam6j 發表於 16-6-2016 10:53 PM
多謝分享.
我都覺得孩佬笨大各有各好.

多謝支持,師兄美,日廠都有玩

thanks support:77: