Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

[個人收藏] SHF 美玩

{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
Shf美系英雄我覺ok喇,價錢係貴D。但玩得開心嘛!
雷神係面相差D但都可以接受。美國隊長我大仔玩到愛不釋手。
玩左好耐關節都無乜鬆無乜甩油。但比個一歲細仔無情一擊搞到鼻尖甩油⋯
我只得injustice batman, 我覺得設計OK不過又唔算特別好玩. 可能因為我儲開DCD/ DCC 多, 玩慣百零2百蚊一隻figure, 所以3百幾蚊我覺得比較貴唔捨得買. (另外我自己比較喜歡漫畫造型多, 而SHF就多數是電影版figure)

都係果句: 各花入各眼, 無話咩牌子先至係正. 自己喜歡咩就玩咩lor~~等於有人覺得百零蚊一隻mattel已經OK, 有d人俾多一倍錢要求多d, 有d人玩12吋高像真一樣道理.

我覺得shf好正,細細地易擺放,可重性我好滿意,對我來說唔貴,只要接受到佢D外露關節,真是一個深坑!

謝謝樓主靚圖靚收藏!
SHF 出美玩,可以俾多一個選擇玩家。

同所有玩具系列一樣,SHF 表現都有好有壞;
加上價錢、策略有別,好難話佢同 ML/MS 邊樣好D。
多一個選擇,始終係好事。

我自己個人比較失望o既係 SHF 比傳統美玩細隻,
好難同大家經年纍月o既美玩收藏大軍玩互動。

我都係同你一樣, 買下買下就一櫃都係
jinmak 發表於 15-6-2016 02:19 PM
我都係同你一樣, 買下買下就一櫃都係

我已經「一地都係」.........:59:

只能说有多个选择是我们玩玩具的幸福~ {:1_208:}
Support {:1_377:}.  我都希望各大日廠出美玩可以大隻晒D, 夾到ML la