Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SHF --- Civil War Captain America (詳細報告)

avengers2012 發表於 25-6-2016 12:35 PM
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51982405.html
日本玩家玩評

睇報告又唔係咁差, anyways 已決定不跌價不買
roundbun 發表於 25-6-2016 05:24 PM

已買,可動同之前45差唔多,,但同HT比,質素依然差好遠,冇合金,冇燈,冇頭雕,冇FEEL:^
hellobaby 發表於 25-6-2016 06:14 PM
已買,可動同之前45差唔多,,但同HT比,質素依然差好遠,冇合金,冇燈,冇頭雕,冇FEEL

唔好再用6”去同12”比較,如果 12”做得衰過6”,果間公司都唔洗考慮啦!
avengers2012 發表於 25-6-2016 06:24 PM
唔好再用6”去同12”比較,如果 12”做得衰過6”,果間公司都唔洗考慮啦!

笑死我,師兄講得好{:1_226:}
hellobaby 發表於 25-6-2016 06:14 PM
已買,可動同之前45差唔多,,但同HT比,質素依然差好遠,冇合金,冇燈,冇頭雕,冇FEEL

係la  我都會用ht 同電影比
唔識飛 唔識發炮 冇電腦系統 質素依然遠
killerkat 發表於 25-6-2016 07:28 PM
係la  我都會用ht 同電影比
唔識飛 唔識發炮 冇電腦系統 質素依然遠

師兄!同路人呀

係囉,點解6吋就唔可以同HT一樣先?點解6吋就唔可以識飛 識發炮 有埋電腦系統先?要進步架MA

你地冇要求唔代表我都要同你地一樣冇要求架MA,大拿拿3舊幾,有依D要求好正常啫
hellobaby 發表於 25-6-2016 07:51 PM
師兄!同路人呀

係囉,點解6吋就唔可以同HT一樣先?點解6吋就唔可以識飛 識發炮 有埋電腦系統先?要進步架 ...

咁唔該整隻300幾既6”機械女僕過我, 幫手解決生活需要, thx
roundbun 發表於 25-6-2016 05:24 PM

單睇REPORT, 身型STRONG咗, 紅色又深咗, 不過上色好似好多DEFECT!!

買是買, 但要睇睇實物QC先!!  
gumng 發表於 25-6-2016 10:43 PM
單睇REPORT, 身型STRONG咗, 紅色又深咗, 不過上色好似好多DEFECT!!

買是買, 但要睇睇實物 ...

買咗, 可惜mk46爆唔到地, 慘。
gumng 發表於 25-6-2016 10:43 PM

買是買, 但要睇睇實物 ...

45粗壯,46更肥美
avengers2012 發表於 27-6-2016 08:23 PM

腹部唔係有多重關節咩???

另一個 post 後尾話爆倒個喎⋯⋯
avengers2012 發表於 24-6-2016 02:20 AM
去到精粉已經賣哂,仲末見到實物

借問聲那一間精粉冇貨?

avengers2012 發表於 27-6-2016 08:23 PM

爆係爆到, 不過姿勢好夾硬, 無MK45咁自然!!

主要係心口下面多咗塊甲頂住, 上胸屈曲角度小咗!!

另外盤骨同腹部之間無咗MK45嘅伸展關節, 屈曲角度又小咗!!

胸,腹, 腰三段屈曲可動的確係差小小!!
已入MK46.
我個隻面相靚仔. 心口有小小銀色油彈左出界. 但不太明顯.
咁多隻SHF Ironman, 我反而最滿意今次的塗裝. 因為令次係最令最反光.{:1_377:}
造型都唔錯. 但當然無MK45咁好睇.
整體來說, 我是滿意的.
hellobaby 發表於 25-6-2016 07:51 PM
師兄!同路人呀

係囉,點解6吋就唔可以同HT一樣先?點解6吋就唔可以識飛 識發炮 有埋電腦系統先?要進步架 但係我覺我有要求先正常 理得佢話我傻仔 我唔理
我大哂 ...

係囉 終於搵到同路人 所以我出去食早餐 都會叫佢加盒飯打包。大拿拿20幾蚊。淨係比碗面同杯野飲同蛋我 都痴線  我自己整得啦 我大哂 我要求進步就要進步。ht 幾時識飛嫁