Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[新品消息] Product code: IFT-016 INFLAMES TOYS X NEWSOUL TOYS: 1/6《西遊記》系列 齊天大...

elliottlai 發表於 11-6-2016 02:52 AM
係??有公布左弼馬溫咩?真係唔知添,請問有相關資料嗎?

ching google keyword 都揾到架啦..
配一個笑頭同張寫字臺.. 仲有毛筆呀官印呀果 D..
都幾唔錯架其實..

睇落 c-hing 真係幾無知,出咁多次....
elliottlai 發表於 10-6-2016 03:04 PM
其實佢咁創新玩到三頭六臂咁真係好有創意..實在係十分少見同難得..不過我就覺得.孫悟空都已經出左咁多次.. ...

how the naked body looks like?

i see the picture i feel dizzy.
只係想講,小弟淨知o那o宅有三頭六臂,唔知原來大聖爺都係
我反而想睇下除左套甲後係點樣...
一定好獵奇:x
elliottlai 發表於 11-6-2016 02:52 AM
係??有公布左弼馬溫咩?真係唔知添,請問有相關資料嗎?

Inflames Toys官方微博:
http://m.weibo.cn/u/2815803230?jumpfrom=weibocom
孫行者 發表於 12-6-2016 03:07 AM
Inflames Toys官方微博:
http://m.weibo.cn/u/2815803230?jumpfrom=weibocom

唔該哂呀師兄………………
elliottlai 發表於 13-6-2016 09:59 AM
唔該哂呀師兄………………

我用緊手機,所以個官網變o左手機版,佢本身仲有個電腦完整版官網

我聽日去拎NECA 1/4 BATMAN BEGINS,順便睇o下有無弼馬溫訂~
孫行者 發表於 13-6-2016 11:15 PM
我用緊手機,所以個官網變o左手機版,佢本身仲有個電腦完整版官網

我聽日去拎NECA 1/4 BATMAN BEGINS ...

去黑生度拎?:DD