Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 精品 - 驚喜優惠全部 *日圓5算發售

【有今生無來世】諗盡辦法慳錢去各大玩具展放血?
精品 1 星期限定Bandai 高達模型(Premium 系列除外) 驚喜優惠全部 *日圓5算發售

*例子: JPY1000 X 0.05=HKD$50

優惠條款及細則:
- 全線分店適用
- 2016年6月7-12日
- 6 月新貨不適用於本優惠
- Premium Bandai 限定商品不適用於本優惠
- 商品數量有限,售完即止
- 如有任何爭議,精品保留最終決定權

https://www.facebook.com/figuretoy1997/photos/a.169638709797338.40644.169638283130714/1045864862174714/?type=3&theater

今日去完,最後只買了新出第21款RG 00Q  !@#
在場都唔少特價品..
宣傳手法....
其實尋日去睇, 都唔覺特別平...

睇完之後行兩步去貓店...
其實貓店唔少模型全年都做緊5算....
模型倉都做緊特價
豬潤 發表於 8-6-2016 11:29 AM
宣傳手法....
其實尋日去睇, 都唔覺特別平...

當然減了價唔等於平,點都要格格價..

不過之前一出鋼月買了 ^%,這次特價變了%)  又買貴野.隔唔係好耐之嘛.:no:

剩番D款唔太0岩心水.雖然平了唔少..:78:.
模型除了新貨外, 即使並非特價日, 一般都是5-6算, 昨天看到所謂驚喜優惠, 過百元的模型售價也只是便宜了 5 - 10元罷了 :34:
我想問下有沒有新果隻杜拉格斯份?
b855506 發表於 8-6-2016 09:19 PM
我想問下有沒有新果隻杜拉格斯份?

話明高達模型你話呢
今日信鵝見有舊H G模型,JPY1200,賣$72,都唔係五算?