Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Black 13 Park 鯊魚兄弟 快影短評

貶下眼呢個品牌就已經3週年, 剛剛收到最新推出鯊魚兄弟. 
見好似唔覺有師兄PO,快手劣圖分享下.
可能呢個係第一個鯊魚開箱文,除非唔係.
廢話少講,去圖!

話晒開箱文, 首先影下個包裝外盒先. 除左外盒有心思其實套Figure 都跟左15頁短篇漫畫. 不過不是重點, 同內容太過血腥關係. 飛左去先.

哥哥武熊, 配件數目都中規中矩. 勝在件件上色靚到爆, 由其是夜叉面具用軟膠物料, 真係估佢唔到.

近鏡Chok Look

呢把電鋸有食老本之嫌(當初Steampunk 都用電鋸). 但玩落又真係算OK. 講到呢度要題外話講下個body. 可動係高但唔似上幾款產品比較廷身同硬淨.
所以如想將電鋸膊頭水平放就一定極速不舉. 好多動作都一定雙手hold鋸.

夜叉面具穿左橡筋繩,唔駛再成日玩Blutack了. CAST ON 夜叉 MODE! 

例行公事點都要Show 動物頭。

睇細佬前先證明唔係不舉。

細佬配件就真係少,9秒9已經著晒上身。所以不提也罷。反而個武士面具3段合體幾搞野。

一段就係經典傳統

二段加眼罩(認真望,會見到隻寫輪眼)

三段加埋豬嘴

要威必須帶頭盔

最後整張兄弟齊心公益金

雖然價錢偏高,但造形,配件,頭彫同上色都一貫Black 13 Park水準,無可置疑。 
唯獨新嘗試玩潮服就....波鞋好NXKE Feel同埋哥哥外套燙畫就質素差少少。
希望下次可以改善啦。

以上。

用左光學迷彩,睇唔到既?!
我都唔知點解....字都display唔晒. 問問admin先:(
在那裡?????????
baka0000 發表於 6-6-2016 11:59 AM
我都唔知點解....字都display唔晒. 問問admin先

如果你係toysdaily寫某d口語字,之後所打的都會無哂。  所以開post打完之後唔好即刻post,copy咗去Ms word、notepad做個backup先。 Post完如果唔見哂d字,就係MS Word、notepad改翻d口語字,再全篇copy翻落toysdaily,咁就唔使由頭打過。 有時花好多時間打完無哂真係好慘
多謝numan123師兄指點, 確實係因為口語問題:(
kaselai 發表於 6-6-2016 04:28 PM
https://www.facebook.com/Black13Park/photos/?tab=album&album_id=561515420695880

有冇師兄訂到? ...

呢隻好正wor!!:46:
師兄真識貨,可惜價錢太貴,買不下-_-,特別鍾意那些頭盔面罩!
bfish 發表於 9-6-2016 12:02 PM
師兄真識貨,可惜價錢太貴,買不下-_-,特別鍾意那些頭盔面罩!

一年一次貴少少都值得的:shy:

或者有時真係無錢就選擇賣3個仔換新血玩:help: