Toysdaily 玩具日報

查看: 8977|回復: 16

[新品消息] X-Men 變種特攻 CGLTOYS MF04 年輕X教授

http://www.weibo.com/5627001927/DyNpFBdXj?from=page_1005055627001927_profile&wvr=6&mod=weibotime&type=comment#_rnd1465126502578

【CGLTOYS新品: MF04變種人博士年輕X教授一美】

產品包含超豪華頭雕配置,短髮,長發,光頭三造型一次性全部擁有!
細緻剪裁的服裝,豐富的手型,高還原度超精細的教授專屬輪椅(包含合金輪轂,橡膠輪胎及皮質坐靠墊)
※配備全新開發的標準1/6素體※
官方零售價:1180RMB
6月6日起正式接受預訂,7月4日截單
預計出貨日期為2016年第3季度

一次過3個頭, 但係全部一樣樣, 佢件衫O係邊度出現過?>
都幾似下喎。有愛就去馬
puchi 發表於 5-6-2016 08:27 PM
一次過3個頭, 但係全部一樣樣, 佢件衫O係邊度出現過?>

DOFP
個頭雕都算似,以HT唔會出既前題之下,其實入得過,
只不過DoFP件衫係配長髮同留鬚造型,即使套裝入面有三個頭都好,
其實都冇一個係DoFP個樣…

其實呢間野係咪無版權架?!

佢地話會分開出天啟套西裝喎,話開發時未有第三集資料
其實呢D 可唔可以告佢嫁? 唔知點解好似成日都有D 冇版權既野出。
chungyuihing 發表於 6-6-2016 03:06 AM
佢地話會分開出天啟套西裝喎,話開發時未有第三集資料

係呀,預訂呢隻可以以優惠價買天啟套老西
pHil 發表於 6-6-2016 07:20 AM
其實呢D 可唔可以告佢嫁? 唔知點解好似成日都有D 冇版權既野出。

間廠好似係內地?
令我諗起new balance....
wwe_michael56 發表於 6-6-2016 10:46 AM
間廠好似係內地?
令我諗起new balance....

大部份副廠都係內地啦,不過唔係呢間廠都唔會有老教授都老磁力王,架輪椅手功唔錯架,不過年輕教授啲上色好動漫feel
希望呢間廠會出埋天啟入面隻磁力王同心劍
尼間野~送比我都唔要 翻模人地韓國頭雕師MJ12只小丑頭起家 系外國論壇丑嗮朵 仲話自己開發 無恥到極點
都算有八成似,可接受啦

[quote]shawn.

MJ的頭雕一而再三甘被人翻模,搞到佢已經吾再雕新野了,損失的係對頭雕有要求的玩家