Toysdaily 玩具日報

查看: 5998|回復: 12

[玩具攝影] 最新!! -------超热血SD高逹模型戰争--------

鏈接已貼在2樓了
幫你貼
https://youtu.be/onHqfIo5VjU

好正!!!!!!!!!{:1_377:}
超正, 睇黎師兄比較喜歡00, 一抽三. 勁
Vince 發表於 4-6-2016 10:00 PM
幫你貼
https://youtu.be/onHqfIo5VjU

多謝嗮~~~~
mf_c2000 發表於 5-6-2016 11:16 AM
超正, 睇黎師兄比較喜歡00, 一抽三. 勁

最衰SD沒出其他3隻天使 幫唔到手
做得好!!
我都喜歡 Gundam 00 呢!!

另外,想提就係...,點解唔用 Trans-AM 呢!!
Lau 發表於 5-6-2016 12:58 PM
做得好!!
我都喜歡 Gundam 00 呢!!

哈哈 頭一集不夠2分鐘就開trans-am 之後果幾集system down時候點算
GUNDAM06 發表於 5-6-2016 01:43 PM
哈哈 頭一集不夠2分鐘就開trans-am 之後果幾集system down時候點算

但在片尾 00 Gundam 已被搶走一個 GN Drive,之後點開 Trans-AM 呢??
可能就連基本移動都成問題呢...
Lau 發表於 5-6-2016 02:37 PM
但在片尾 00 Gundam 已被搶走一個 GN Drive,之後點開 Trans-AM 呢??
可能就連基本移動都成問題呢...

你沒注意到整部片00沒啟動過肩膀兩邊個引擎 只係系加速時先用唔夠一秒 剩係靠背只果兩個drive已經夠開trans-am:p  甲硬要人地用齊4個Gn drive 開trans-am 你係埋想人地死 {:1_232:}
GUNDAM06 發表於 5-6-2016 02:50 PM
你沒注意到整部片00沒啟動過肩膀兩邊個引擎 只係系加速時先用唔夠一秒 剩係靠背只果兩個drive已經夠開tr ...

原來是 "原創機體"!!
是 00 + 00Q 的混合體...
未來是否會有 GN Sword V 呢??
Lau 發表於 5-6-2016 03:37 PM
原來是 "原創機體"!!
是 00 + 00Q 的混合體...
未來是否會有 GN Sword V 呢??

依家先發覺=-=
哈哈 拭目以待
Nice sharing, thanks!