Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS4/Vita] 超級機械人大戰 V 2017發行決定

老實人 發表於 7-6-2016 06:23 PM
無魔裝機神就唔玩了!重玩緊F完結篇!

Ching識貨...{:1_377:}真係最正係F完結篇...之後嗰D已經冇興趣玩...
冇咗一頭身已經唔吸引.....:74:
難得出中文版∼∼∼點都支持吓∼∼∼:D
好精采,希望將來加入老變就完美啦!:$
陣容薄弱過Z3咁多既?莫非留一手V2、V3?
今次想玩主要因為有大和號 :shy:
https://youtu.be/vt7z0F47j0Q

超級機械人大戰 V (日版) PV 2 發布
https://youtu.be/J0qXRy9rwSc

中文版已出 .... 好想返屋企打機 ...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

x
買左中文 ver 打左幾版 好開心 ... 點知 黑三一 同 鐵甲萬能俠 2號 一出場即 嬲爆 .... 有乜理由選用 香港字幕 會出 金剛大魔神 同 黑蓋特 ga .... 作為 香港萬能俠 fans … 真係接受唔到 law … :55:

本帖子中包含更多資源

x
Vince 發表於 25-2-2017 07:16 PM
買左中文 ver 打左幾版 好開心 ... 點知 黑三一 同 鐵甲萬能俠 2號 一出場即 嬲爆 .... 有乜理由選用 香港 ...

真心問机戰v好唔好玩? 謝謝
SPICYMAN 發表於 26-2-2017 03:01 PM
真心問机戰v好唔好玩? 謝謝

今次有回歸原點感覺,因為冇左小隊 system。戰鬥動畫亦好熱血,好有迫力,好似睇動畫咁。至於好唔好玩,其實好睇你自已有幾 LIKE 出場既機體。因為戰鬥其實都係不段 repeat .... 如果對機械人動畫一般,可能會好快悶。
Vince 發表於 26-2-2017 09:18 PM
今次有回歸原點感覺,因為冇左小隊 system。戰鬥動畫亦好熱血,好有迫力,好似睇動畫咁。至於好唔好玩, ...

Thankyou. 我最後都無買,頭先喺旺角行咗幾間舖心大心細
Vince 發表於 26-2-2017 09:18 PM
今次有回歸原點感覺,因為冇左小隊 system。戰鬥動畫亦好熱血,好有迫力,好似睇動畫咁。至於好唔好玩, ...

師兄覺得psv哪一個機戰game最好玩?thanks