Toysdaily 玩具日報

查看: 9217|回復: 16

[玩具攝影] [異形] Hottoys 1/6th ALIENS ALIEN WARRIOR

多謝支持~

劇照一樣,勁靚{:1_208:}
小丙哥的ps圖超強,連口水都整得咁似
Nice photos. :!
very like, good photos!
多謝分享,可動性太低,但個人覺得絕對係HT有史黎雕工最正似既一隻異形,用色都正. {:1_377:}
拍得非常正,簡直是電影劇照!
Nice Photo!! Good sharing>>>:handshake:
拎咗貨
手工上色冇嘢投訴,好靚
但幾乎全身包膠既做法
攪到兩條腿可動幅度低到離譜

如果呢隻係Alien第一集隻Big chap我冇所謂
因為戲裡面都係楝督企冇乜動作
Aliens裡面既Alien Warrior冇得爬冇得趴......
呢個係咩玩法
建議真係唔好開口display ar
我個隻開口display左一個星期度 個口兩邊D肌肉軟膠斷開左
:die:
Bebe* 發表於 3-7-2016 10:40 AM
我個隻開口display左一個星期度 個口兩邊D肌肉軟膠斷開左

咁快@@咁講可能一年後手痕開一下口都會因硬化斷吧:Q
Bebe* 發表於 3-7-2016 10:40 AM

SB D人有無提過你唔好長期開口DISPLAY, 如無, 你張單又未過保養期 ...
拍得好好!!

P.S.隻野聽落都幾化學wor///:68:
ivykwong1997 發表於 5-7-2016 11:15 AM
SB D人有無提過你唔好長期開口DISPLAY, 如無, 你張單又未過保養期 ...

印象中就無la
張單就係過左保養la so sad!! :42:
hawker 發表於 3-7-2016 11:06 AM
咁快@@咁講可能一年後手痕開一下口都會因硬化斷吧

都幾肯定會 -_-