Toysdaily 玩具日報

查看: 6952|回復: 12

[詢問] Hot Toys First Order Stormtrooper 磁石槍掛法 (Problem Fixed!)

剛攞咗 stormtrooper officer,把細槍 (SE-44C blaster pistol) 用磁石掛在大脾時成日都「則」埋一面? 睇官圖就擺得好「市」正。

從上望落去 - 把槍同身體唔平行:

應該是這樣的:

請問各位有 stormtrooper 嘅 Ching 有冇同樣嘅問題?

謝謝! :64:
buy the 1/4 storrmtrooper, shouldnt have the same problem.
你應該講First Order緊版?

我無呢個問題喎, 可能你支槍內個磁石位meh咗? 擺返啱位佢都移位?
算唔算sad 貨?:ar:
insomniac 發表於 1-6-2016 11:24 PM
你應該講First Order緊版?

我無呢個問題喎, 可能你支槍內個磁石位meh咗? 擺返啱位佢都移位 ...

係 First Order 版,擺啱位都會自動移向則面!

:49:
隻AOU CA盾都係咁,用磁石磁武器係身就好易側:cool:
alcalc 發表於 2-6-2016 03:30 PM
係 First Order 版,擺啱位都會自動移向則面!

咁不如睇下可唔可以散買整係bid支槍返嚟啦

可以算係 sad 貨啦,HT 哥哥肯換過把鎗,現在可以擺得好「士」正!

:51:

加多張全身相:

Thanks for visiting this post!

:77:

HT 肯換比你,過左保養期未架?
我隻無事....但個紅博頭原來係咁Q硬.......:Q
2littlemoney 發表於 11-6-2016 05:06 PM
HT 肯換比你,過左保養期未架?

我係保養期最後一日去的,我住得遠,來回車費貴,但也試吓啦 … 好彩有得換!

:(

好似有d sad貨feel