Toysdaily 玩具日報

查看: 35782|回復: 23

[鐵道] 點解會係會場限定!Kato 500系新幹線EVA Ver.

2016年鐵路模型展特製品
Kato 500系新幹線 [500 Type EVA]

http://katomodels.wix.com/500eva

隋非係自顧或老闆, 對電鉄超级熱盛!
這些機會没有份的。
會場之後會在kato的專門店買到。

另外2號車是舊模,但實車已經唔同左款,今次係夾硬出的........
rios 發表於 31-5-2016 10:24 AM
會場之後會在kato的專門店買到。

另外2號車是舊模,但實車已經唔同左款,今次係夾硬出的........

車頂應該到時會修正掛。

希望在樂天都買得到啦!
{:1_377:}

好英偉~~~~~~~~~
ringokww 發表於 31-5-2016 11:20 AM
車頂應該到時會修正掛。

希望在樂天都買得到啦!

佢個網幅圖show出黎就係無改

車頂錯,車身都錯
http://www.eva-info.jp/1463

500 TYPE EVA商品 ыヵгс鉄道模型иラЗУザ販売

如果可合體機械人就好
Kato死得,Kato用舊模,錯車頂錯車身

Tomix出正V編成,新模又靚,完勝Kato,仲要唔駛限定!
rios 發表於 13-7-2016 03:43 PM
Kato死得,Kato用舊模,錯車頂錯車身

Tomix出正V編成,新模又靚,完勝Kato,仲要唔駛限定!

Tomix 都係限定喎,不過多個選擇都係好事
ringokww 發表於 13-7-2016 05:50 PM
Tomix 都係限定喎,不過多個選擇都係好事

Tomix限定品只係指唔再生產,但係會公開發售,同一般品一樣會有折。

Kato係會場限定版,無得直接買,而且一定係正價。
rios 發表於 14-7-2016 10:42 AM
Tomix限定品只係指唔再生產,但係會公開發售,同一般品一樣會有折。

Kato係會場限定版,無得直接買, ...

Kato 話會場賣完都會公開發售,不過kato版本跟唔足。
現在tomix又出而且跟足,咁一定買tomix!

今朝日本樂天已有商店可預購,價錢暫時最平$27xxx日元。

Amiami 有得訂啦! Tomix 98959 Pre-order $26,800JPY。
已經無等Kato出樣板圖,訂左Tomix:$

PS. 今次Amiami 樂天店唔受外海用戶訂購,要訂就要去Amiami官網訂。

ringokww 發表於 15-7-2016 10:38 AM
Amiami 有得訂啦! Tomix 98959 Pre-order $26,800JPY。
已經無等Kato出樣板圖,訂左Tomix

1999都有啦