Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Diaclone REBOOT 新品消息 集中貼

Diaclone Reboot DA-65 Diaclone Battle Convoy V-Max updated
481949.jpg 854654_20200908171023c75.jpg 23113.jpg 8958446.jpg 8794546.jpg 8945546.jpg 89454646.jpg
正,Diaclone版文哥,可惜心口唔係分兩格
謝謝大大分享!!!!
藍色白色黑色都會有吧
佢新設計個"變形"又真係太簡單了, 對手屈向後, 對腳伸向前, 下半身又係掛件機頭, 上半身似乎都係一架飛機連頭果種合體方式! 會唔會又係可以同之前果4架可以互換半身玩? 基地希望多D"基地本身應該有既野"啦! 唔好得一個架, 一個起落架同幾張枱就算, 起碼多幾個炮台啦! 32000日元, 幾二千二港元, 真心有D貴, 如果16-1800我覺得合理, 之前隻虫合完大大隻都係2400呀!(利申, 無訂2700入手), 不過微星系列又真係無買錯, 如果有動畫推一推就好囉!

PS 希望男性人物個頭都可以郁啦! 而家得女性人物個頭郁得!  
貨車好型但機械人就是柒, 都唔知入唔入好!:unhappy:
貨櫃下面的"履帶"應該成舊過, 9成唔旭得吧!
新產品個感覺似"另類LEGO",可以拆成好多件細件,再組合成不同形態。
keroro-1972 發表於 9-9-2020 01:13 PM
貨車好型但機械人就是柒, 都唔知入唔入好!

睇埋馬格斯咩樣先
keroro-1972 發表於 9-9-2020 01:13 PM
貨車好型但機械人就是柒, 都唔知入唔入好!

咁柒咪唔好入囉!

係, 好多設計真係唔多掂我好早已放棄追齊呢個念頭
龍騎 發表於 9-9-2020 10:12 PM
睇埋馬格斯咩樣先

越來越似老變真係一個大問題
keroro-1972 發表於 10-9-2020 08:03 AM

居然係文哥?都唔知開心定擔心好
keroro-1972 發表於 10-9-2020 08:03 AM

我覺得佢會出晒, 始終係老變既前身