Toysdaily 玩具日報

查看: 21565|回復: 54

[ENTERBAY] Tracy McGrady next?

Saw this from Enterbay Bill's Instagram...

https://www.instagram.com/p/BF5myZYSBWk/
magic 年代 ,t mac 有興趣。yao 都唔錯呢。可能動漫出。
I want Dr.J, he's a legend on the 80s.
會唔會只出一隻呢?上年有PIPEN AND ONEAL啦........
T mac finally ..
出得TM,希望終於出埋卡特!
ilove12inch 發表於 29-5-2016 09:31 AM
出得TM,希望終於出埋卡特!

如果得TMAC....好難有NOISE
其實係咪應該出Ewing伊榮? 話哂都幾經典人物下
zorroz 發表於 29-5-2016 07:26 PM
其實係咪應該出Ewing伊榮? 話哂都幾經典人物下

出返男兒當入樽啲原型人物就好呀
iamfinethankuuu 發表於 29-5-2016 10:23 AM
如果得TMAC....好難有NOISE

大陸大把FANS,香港好唔好賣好其次!
EB突然間咁積極啊! 又Kobe 又TMac
唔該頭雕做好D:blame:
BTW,希望出埋老表VC:handshake:
Tmac終於嚟,希望唔好好似二哥同Penny咁令人失望:Q
淨計美國和大陸NBA迷人數,NBA 人偶拉臣真是個金礦,希望將來有公司更珍惜。
VC in Raptors jersey & NIKE Shox, please!!!
ilove12inch 發表於 30-5-2016 10:46 AM
淨計美國和大陸NBA迷人數,NBA 人偶拉臣真是個金礦,希望將來有公司更珍惜。

不過啲波鞋都無拉神.......唔夠完美啦!

快啲出返啲八十九十年代球星啦.....