Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SNOWSPEEDER重新上色(多圖)

响FB見到有位C hing放 全新Galoob出成品 snowspeeder (查實我唔知咩廠, 亦唔算星戰fans, 但係只是幾條嘢, 買比小朋友玩吓到低), 收貨後見真係多年產品, 外盒真係好殘, 但真係無開過. 反正自用無問題, 即交收. 點知小朋友唔多喜歡, 惟有自用, 玩落又幾好玩, 但外觀太玩具啦, 決定重新上色......

(以上原色)

呢件重新反噴snowspeeder 宜家已經成小朋友新寵, 我亦預見到此機將會好似劇中吟......好快玩完......

謝謝收看

Galoob Action Fleet 都差不多就黎有20年歷史. galoob 既sw系列有迷你先鋒. 當年平平地都幾好玩.
Firewalker27 發表於 29-5-2016 12:25 AM
Galoob Action Fleet 都差不多就黎有20年歷史. galoob 既sw系列有迷你先鋒. 當年平平地都幾好玩.

原來呢盒嘢已經有咁多年歷史,但當年計應該算好玩。細細隻,d人仔又郁得又坐得返落飛機。查實部AT-AT仲揾唔揾到?個比例係咪夾到snowspeeder?
我諗都會幾難搵到, 不過Action Fleet AT-AT 當年係死貨黎. 可能你去港島區專賣寄貨或者舊玩具既地方有機會尋到寶.
不過比例係唔對應snowspeeder, AT-AT做細左.
你可以google (key word: Micro Machine Star Wars Action Fleet AT-AT)
Firewalker27 發表於 31-5-2016 01:00 AM
我諗都會幾難搵到, 不過Action Fleet AT-AT 當年係死貨黎. 可能你去港島區專賣寄貨或者舊玩具既地方有機會 ...

謝謝……………………
不錯的作品分享, 謝謝大大