Toysdaily 玩具日報

查看: 6980|回復: 11

[玩具攝影] (多相)Mezco Mutant Leader

大家好,終於有少少時間影下隻Mutant Leader
我諗呢個角色真係第一次出Figure, 而第一手就比Mezco操刀真係十分之興奮!
Mutant Leader呢個角色係Dark Knight Returns入面嘅重要性相信大家都知道吧

有三個頭, 加上兩款配件, 有火炬同Crobar
放佢同Batman互動真係一流!

去相

Come out coward! Face Me!

I Kill You-- I show you who rules Gotham City!

'Show Me.' Batman

'It's an operation table.'

'And I 'm the surgeon.'

支持{:1_377:}
之前我都忍唔住高價AMAZON入手左隻淺藍版batman
實在太靚:$
zzzk1990 發表於 27-5-2016 07:24 PM
支持
之前我都忍唔住高價AMAZON入手左隻淺藍版batman
實在太靚

多謝支持,mezco figure 真係物有所值。好想佢出埋DKR Armor Batman m 同Superman...
好彩對marvel既愛無咁大。否則下個wave大出血、最鐘意黃色的Daredevil
師兄對mezco好有愛~~ 我自己都好喜歡mezco, 感覺有少少當初剛開始玩hottoys的時候 (即係仲未開始狂loop ironman的年代)
不過一隻figure都唔平, 所以只會買batman呢個角色~
jeffloh 發表於 28-5-2016 11:49 AM
師兄對mezco好有愛~~ 我自己都好喜歡mezco, 感覺有少少當初剛開始玩hottoys的時候 (即係仲未開始狂loop iro ...

哈,依家真係好鍾意Mezco,可能係因為我喜歡漫畫造型嘅公仔多於電影嘢, (我係連漫畫書都要睇舊版先開心果種人)。而佢哋嘅Design Team同老闆都係漫畫迷, 特別係Batman, 所以做起上嚟真係有心機.
況且Mutant Leader第一次出Figure, 總覺得蘇州過後無艇搭, 佢再返貨嘅可能都好低, 因位個角色實在太Cult. 唔理三七廿一入咗先
亦因為咁追少咗上一波嘅Arkham Figure.係就肉赤少少:63:

我諗下波有隊長實好多人追, 全部都好中意, 中晒毒, 但資金有限, 如果唔係我真係好想入Daredevil同Punisher...所以淨係入Batman嘅角色就算.

都有同感, 好似當初嘅HT, 因為Mezco間公司同樣係個市場到開發到新嘅商品, 好有新鮮感. 同埋將著衫公仔帶到去6吋scale真係搞到我呢D低級玩家即刻科水. 佢最成功係將一D玩平玩具嘅人拉去買貴玩具(但我諗SHF其實都係吧)

雖然BVS果波都仲未派貨, 最近美國d人話Mezco好快又會公佈新figure, 佢&#21707;D staff仲特別提到有D各色設計須時, 例如Joker,因為佢著好多衫,好多Layer. 亦即係暗示會出Joker, 差在係邊個版本就未知...同埋仲預告話會出女仔, 真係好興奮><

漫畫野,絕對支持!

Thank You師兄, 支持! :61:

[quote]yy23455699 發表於 28-5-2016 03:23 PM
哈,依家真係好鍾意Mezco,可能係因為我喜歡漫畫造型
where and how much!?!?!?!?!?!?
1134 發表於 1-6-2016 03:19 PM
where and how much!?!?!?!?!?!?

都係E悲,而家買&#22050;都唔行出街咁滯
誠惠八魚連運費
粒lin頭會唔會迫真得濟...:cool:
無神論者 發表於 1-6-2016 09:05 PM
粒lin頭會唔會迫真得濟...

Mutant Leader粒lin唔吉手唔收貨, 哈哈哈

其實隻figure玩&#22021;時候有D唔就手,要幾小心, 因為D錐位真係做得幾尖.