Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2016年12月 SHF 「SUICIDE SQUAD」HARLEY QUINN (官圖P2)

NYCC展出
Deadshot 已訂 mafex, 希望出得早過Shf !

後面的Tdk 是否shf 第一次用真布

隻新joker又唔差wor!
TDK batman係幾靚, 不過暫時吸引唔到我入手. 因同樣/差不多style的產品, 講真早幾年要買的都買晒了.
始終最正係 HQ~~~
今次shf同mafex有好戲睇
mushroom 發表於 7-10-2016 04:14 PM
今次shf同mafex有好戲睇

如果兩個brand差不多時間出, shf又用face print, 咁都係選shf好d!
隻bvs superman 始終都係有關節問題, display 多過扭。
後面隻舊小丑就完全不吸引, 個樣好似開場同小丑ㄧ齊打劫而被殺
avengers2012 發表於 7-10-2016 07:38 PM
如果兩個brand差不多時間出, shf又用face print, 咁都係選shf好d!
隻bvs superman 始終都係有關節問題,  ...

但shf塊面似矇矇地咁,唔似頭雕。

不過無論點,現貨比較先。

我其實好少扭,無位擺ht, 所以至入6吋, 唔斷就得,我唔駛好扭
Shf 隻Deadshot個表情似d,宜家就睇配件
avengers2012 發表於 7-10-2016 07:38 PM
隻bvs superman 始終都係有關節問題,  ...

同意, MAFEX 玩兩玩之後連企定定都有問題, 真係跟幾多配件都無用, 入埋隻神女之後又會放棄呢個品牌
請問各大大,Shf batman開訂未?
Akiba Showroom
http://toho.seesaa.net/

roundbun 發表於 7-10-2016 01:47 AM
Deadshot 已訂 mafex, 希望出得早過Shf !

後面的Tdk 是否shf 第一次用真布

希望往後全部角色都用布,我都想之前隻雷神出新版係布 :78:
HQ 個新頭都好有神! 期待實物
爭D忘記哩位小姐,今天帶你返屋企玩。