Toysdaily 玩具日報

查看: 9496|回復: 15

[玩具報告] Batman v Superman Air Hogs 遙控Batmobile

唔講咁多,首先去片.......https://www.youtube.com/watch?v=nUy5ubQrfAA

Batmobile packing外觀

Air Hogs batmobile比Jada模型大,但上了黑色並有金屬舊化...

Batmobile內置充電鋰電池,用usb直接充電。遙控器只需兩粒2A電池。遙控距離約30呎。

開機車頭燈會閃動,同遙控對頻完畢,車頭燈會長著,車尾亦會著燈

主觀鏡頭設置

對於無玩開遙控車的我,呢架車比想像中快,都幾好玩,不過遙控距離長d就更好。

充ー次電.可玩幾耐?謝謝...............
hillscheung8234 發表於 25-5-2016 10:10 PM
充み次電.可玩幾耐?謝謝...............

我唔係好肯定,我今日試完機,拍完片仲有電,我無計時…:(遲d再試,試完再話你知。
Ching邊度有得買?大概多少$$
iptinyau2341 發表於 26-5-2016 12:58 AM
Ching邊度有得買?大概多少$$

我係Amazxn買,連運費大約五魚半。  曾經係香港搵但搵唔到,,,,,,,,,
numan123 發表於 26-5-2016 01:07 AM
我係Amazxn買,連運費大約五魚半。  曾經係香港搵但搵唔到,,,,,,,,,

我拎部遙控TUMBLER去佐敦谷同師兄你落場砌返轉XD~

我自己有幾部唔同Size o既遙控TUMBLER
孫行者 發表於 26-5-2016 01:45 AM
我拎部遙控TUMBLER去佐敦谷同師兄你落場砌返轉XD~

我自己有幾部唔同Size o既遙控TUMBLER

唔啦.....佐敦谷遠d............況且我只不過得閒用來玩玩。{:1_238:}

我果幾部遙控TUMBLER全部都唔捨得放落地玩,多數用黎珍藏XD~  發表於 26-5-2016 07:31 PM
香港豆城見到有, 不過無留意幾錢.
內置電有冇得換?冇得換舊電好快打柴{:1_376:}
jeffloh 發表於 26-5-2016 12:56 PM
香港豆城見到有, 不過無留意幾錢.

我行過九龍幾間豆城都唔見,見amazxn都平過ebxy,就買了{:1_237:}
嘉豬 發表於 26-5-2016 01:19 PM
內置電有冇得換?冇得換舊電好快打柴

老實講,都係新屎坑:o............同埋都可能拆開自己換......
頭先係apm玩具鋪見到有賣 7條魚
hillscheung8234 發表於 25-5-2016 10:10 PM
充み次電.可玩幾耐?謝謝...............

今日試過,全程行無停油門行約25分鐘.............
numan123 發表於 26-5-2016 01:45 PM
我行過九龍幾間豆城都唔見,見amazxn都平過ebxy,就買了

唔怕買貴最怕買錯/買唔到! 真係買來玩的就唔好理價錢啦~~
numan123 發表於 26-5-2016 02:50 PM
今日試過,全程行無停油門行約25分鐘.............

謝謝・・・・・・・・・・・・・・・・・:64: