Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SHF --- ULTRON 奧創 (手機醜圖 + 短評) !!

KingwaiKing 發表於 28-5-2016 12:39 AM
真的可以!?小弟覺今次係山口完勝...

可動是完勝, 造型仍然覺得 SHF 好一點!!

大字張開雙手, OVER 150度,但仲未夠180度!!

OMG 師兄所指暴力係咪指靠博頭軟膠 因見D日本人報告都做吾到
gumng 發表於 28-5-2016 12:41 PM
可動是完勝, 造型仍然覺得 SHF 好一點!!

大字張開雙手, OVER 150度,但仲未夠180度!!

勁點樣可以整到到大字形架?
睇落又唔太差,如果貴山口少少,我覺得shf 較好
d713245 發表於 26-5-2016 11:17 PM
其實ML唔差 夠哂高 重塗後都幾正

除左高度岩比例。真係唔明孩記邊度好 外觀極度核突  無論關節 定 樣 x.x
killerkat 發表於 29-5-2016 01:06 PM
除左高度岩比例。真係唔明孩記邊度好 外觀極度核突  無論關節 定 樣 x.x

不能同意更多!!
依家無論ML 出咩都要得埋SHF先至決定買唔買.........不過多數都唔買ML
gumng 發表於 29-5-2016 06:42 PM
不能同意更多!!
依家無論ML 出咩都要得埋SHF先至決定買唔買.........不過多數都唔買ML

ML出乜都唔洗理la, 好似隻CW 黑豹,冇也乜可能唔食set 買到,仲要食炒貨,成300買隻180都唔值嘅ML, 不如比500買隻SHF好過,起碼唔洗揾,膠料好,可動唔會差。
revy 發表於 29-5-2016 03:21 AM
睇落又唔太差,如果貴山口少少,我覺得shf 較好

同意!!

比我再選, 都係先考慮SHF, 之後先至山口!!

ML 唔會考慮!!
山口果個 JOY 位 玩一陣你會發覺企唔到的.. 我有齊 IRONMAN 7 子都頂唔順賣哂佢
id01937 發表於 30-5-2016 12:52 PM
山口果個 JOY 位 玩一陣你會發覺企唔到的.. 我有齊 IRONMAN 7 子都頂唔順賣哂佢

我都賣哂,依家得返mk1
killerkat 發表於 29-5-2016 01:06 PM

見人見智啦 我比較在意比例 因為好少時間會攞上手玩 都係罰企 可動我唔太care 只係太矮唔太like
d713245 發表於 30-5-2016 09:03 PM
見人見智啦 我比較在意比例 因為好少時間會攞上手玩 都係罰企 可動我唔太care 只係太矮唔太like

自從入咗SHF, 就好難說服自己拎錢出來買ML, 除非COMIC 系列......

如果單單只計高度同價錢就話ML好過SHF,咁逃寶D假野做高多1CM,平多1舊水又係咪好過買ML?質素 上色 細緻位 通通唔計?

hellobaby 發表於 31-5-2016 10:29 PM
如果單單只計高度同價錢就話ML好過SHF,咁逃寶D假野做高多1CM,平多1舊水又係咪好過買ML?質素 上色 細緻位  ...

樓上師兄無話ML 好過 SHF, 只係話ML 都唔差姐......
gumng 發表於 31-5-2016 11:50 PM
樓上師兄無話ML 好過 SHF, 只係話ML 都唔差姐......

咁我都冇話ML差,高度又的確係ML好D,SHF真係太矮