Toysdaily 玩具日報

查看: 8532|回復: 15

[個人收藏] Hottoys Transformer

一直用正常Version罰企,覺得冇乜特別,最近加埋翼先覺得呢隻正! 純手機相分享

謝謝分享!柯柏文不錯。對翼勁靚
這支不錯,現在的價格也很划算:)
宜隻真係好正又抵玩 可惜 又係土地問題無得玩
Thanks for the good photos!
stockholder 發表於 24-5-2016 10:43 PM
謝謝分享!柯柏文不錯。對翼勁靚

加翼之後真係生色不少
wuhiufung 發表於 25-5-2016 07:11 AM
宜隻真係好正又抵玩 可惜 又係土地問題無得玩

呢隻如果加翼display真係要好多位,我影完幾張相都收返入盒!
Nice sharing!! :handshake:
Thanks for sharing ! :74:
唔係叫你買老番, 但你可以上網寶search MPP10 睇下
isotoys 發表於 28-5-2016 11:47 AM
唔係叫你買老番, 但你可以上網寶search MPP10 睇下

couldn't find it. What's that?
deeyuk 發表於 29-5-2016 02:04 AM
couldn't find it. What's that?

淘寶

MPP10

小心

包你一睇中毒

MPP10B

M01

MPP10V
正 ! 我都入左. 不過都未有時間開... 同埋真係幾大舊, 要搵位擺 ... :unhappy:

睇到喇!好似唔錯!其實佢地做得咁好不如自己設計D自家玩具或者堂堂正正買個licence做,起碼可以抬起頭同人講設計隻好玩玩具,唔駛明明可以好自豪都攪到好似好鬼鼠咁,定係其實好多人好buy佢地呢種做法?
Between, 多謝師兄分享!
onion_mike 發表於 1-6-2016 12:58 PM
正 ! 我都入左. 不過都未有時間開... 同埋真係幾大舊, 要搵位擺 ...

yes! It's really with the wings. need BIG area to place it. That's Y mind is being inside the box now!