Toysdaily 玩具日報

查看: 6351|回復: 13

[玩具攝影] [我都玩鳳凰] GFF Metal Composite Unicorn Gundam-03 Phenex

講真,GFF系列一向唔系我杯茶,而且可動程度不足一向耳有所聞……
但我又真心唔喜歡MG的光面電鍍,而且PG版更加系遙遙無期……
唯有拿隻GFF版來止痕……
我知個胸無打開。。。得了得了,知道了……(正確D來講系我自己無拉拉發神經關埋佐。。。)

是小說版的機體來嗎??誰人渣的??
joeyip 發表於 24-5-2016 01:07 PM
是小說版的機體來嗎??誰人渣的??

都可以算小說機體(最新一期會提佢), 但本來出處係gundam front tokyo天幕電影

駕駛員係一個唔見樣o既強化人
說來慚愧……其實獨角獸我真系無追。。。。T_T

師兄,想問你款地台响邊買?
FRAK 發表於 24-5-2016 11:53 PM
師兄,想問你款地台响邊買?

之前買BFT的綠色WING跟埋的

這支型和顏色我也很喜歡,但是目前的價格來說,我還是選metal build系列:p
Nice photos. :46::46:
師兄,Phenex胸甲未打開喎!未完全變形!
見到你寫原來是故意的!
I love your captions!  Add marks for not open the chest! :43:
I'm lucky that I took 3 photos and discovered that the chest parts were not opened.  Then take again... :(
其實我只希望佢出堆3號未變身既R魂比我:die::die:
cheang666 發表於 25-5-2016 03:59 PM
其實我只希望佢出堆3號未變身既R魂比我

R魂。。。似乎太細隻了