Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 重溫廿年舊夢 - MEDICOM - RAH 舊幪面超人2號

其實當年出果陣有衝動想買, 但碰正開始供樓, 老婆大肚, 人工又吾多, 慳得就慳, 成套都無入......SO SAD

早個月係Y拍見有師兄出讓, 講明無開過, 但衫已溶......但個價又真係開心價, 咁就買左:

盒已殘, 公仔應該真係無開過, 返到屋企打開後:

件衫溶曬, 都整到周圍D配件中曬招, 除完衫我要用電油洗手, 死未

洗完白白, 有官印證明係95年版, 跟住, 咪又係做件衫, 無咩特別

係咁咦影相留念, 跟住入盒封印....咁買黎做咩呢........{:2_277:}

係呢度煩D, 用布條車返條邊.....原裝只係用銀油上......

原裝配件連說明書未開過

封印前大合照.........多謝觀看

正,起死回生好有滿足感,舊有舊的風格,支持
我直接攞件溶皮衫
扔入藍威寶滲
再洗光淨...穿返佢
比起依家骨架自動碎裂0既Medicom DX Rider,
我更鍾意以前Made in Japan 呢批有舊玩具味Rider 12"!

ScarletSpider 發表於 2-6-2016 03:22 PM
比起依家骨架自動碎裂0既Medicom DX Rider,
我更鍾意以前Made in Japan 呢批有舊玩具味Rider 12"!

正喎
我差Super1,生體,機體呀:handshake:
aeroplane8340 發表於 6-6-2016 09:27 AM
正喎
我差Super1,生體,機體呀

生體,機體後期野,
當時買都有D貴:shy: