Toysdaily 玩具日報

查看: 3120|回復: 13

[閒貼]1/18 平治 CLK-GTR 落場版 (另加雜魚 XDD 多圖注意 )

講起上o黎, 1/18 D車真係好少買,
雖然勝在精細, 但係始終太大架, 揾位安置又係頭痛... :(
依家我都係得兩架 1/18, 首先呢架平治 CLK-GTR 落場版,
唔覺唔覺原來已經買左成八年有多, 一直入盒好少拎出o黎玩... :shy:

跟住就係呢架 James Bond o係不日殺機 (Die Another Day)入面o既座駕--
Aston Martin V12 Vanouish, 最正就係有機關~

另外仲有一架掃把佬警車將於短期內登場~~ :shy:

Thanks for reading~ :shy:
好靚,austin martin真係型,

請問大約幾錢可以入到手呢??:^
原文章由 fukada 於 25-5-2007 03:03 PM 發表
好靚,austin martin真係型,

請問大約幾錢可以入到手呢??:^

果架 Aston Martin 我冇記錯好似買左 US$36 到... :shy:
真是好型...........但某人見到朝比奈.你就大獲
原文章由 亞煞玲 於 25-5-2007 03:08 PM 發表
真是好型...........但某人見到朝比奈.你就大獲

佢乜都睇唔到......佢乜都睇唔到......佢乜都睇唔到......
原文章由 SuperBus 於 25-5-2007 03:14 PM 發表

佢乜都睇唔到......佢乜都睇唔到......佢乜都睇唔到......

放心,我會幫你pm佢既:^:^
I also really like the CLK-GTR racing version, but I only got TAMIYA 1/24 plastic model version.
大大的Benz CLR-GTR應該是Masito的出品。
Auto-Art及Kyosho亦是不錯的選擇。
好正喎,我因冇地方所以只能玩 1/43 ,冇 1/18 咁仔細:no:
原文章由 SuperBus 於 25-5-2007 03:14 PM 發表

我睇到,我仲想要埋你架車添呀~~~:DD:DD
你冇地方放,我幫你喇~~~:he::he:

多謝bus~~:love::love:
涼宮都好正:):)
車仔又型:!:!
謝謝分享~
Maisto 雖然冇AA  咁detail, 不過佢地既車一定用真既彈弓避震, 放落地後感覺好正, :)good job...
原文章由 真紅 於 25-5-2007 11:14 PM 發表

我睇到,我仲想要埋你架車添呀~~~:DD:DD
你冇地方放,我幫你喇~~~:he::he:

多謝bus~~:love::love:

妳竞然...... :time: