Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hompage

[玩具攝影] HGUC172173 DREISSEN & DOVEN WOLF

leah周 發表於 27-3-2016 11:36 PM
賣返原價, 加埋差唔多兩舊
就無謂入了
鐵血始終吾使咁急買,做完第一季有半年,相信仲有得平,吾係點清1st
的貨。。
本人只是開頭係威係勢買了1至3,之後都停了。。因出得咁快又多。。。而且改少少又一款真的買吾落。。
隔好耐開始平先再買?百鍊,大青蛙。。。1至3武器。。
其他都無買。。等下啦。。。
hompage 發表於 30-3-2016 05:22 PM
鐵血始終吾使咁急買,做完第一季有半年,相信仲有得平,吾係點清1st
的貨。。
本人只是開頭係威係勢買了1 ...

我想買齊最終機陣容咋... 可惜冇出漏影
而家都唔算貴, 買住過下癮haha
leah周 發表於 30-3-2016 11:37 PM

未到第二季都唔算最終陣容..哈哈
恭喜!

Nee兩隻我都好想入,一來冇時間,二來想等平入,三就係結果唔記得左係冇入到⋯
Amuro0093 發表於 31-3-2016 02:03 AM
恭喜!

Nee兩隻我都好想入,一來冇時間,二來想等平入,三就係結果唔記得左係冇入到⋯

之前買落好多一出就買的RG,HG,buldfight現在全部平番好多,都係忍手吾好買咁急,砌完都係放埋一邊。。。:$
兩件作品, 很不錯的說:77:
謝謝大大的分享
leah周 發表於 30-3-2016 11:37 PM

今日去貓店..行了很久都買唔到野..
鐵血又買唔到,雖然想買白色機加推進器PICK,但計落差不多一舊,就算這裡已經是見過最平都無買..
又對一對改版同流星號..真的除了顏色和兩膊頭外其他相差不多..又提唔起買..等一排再跌先啦..:no:

有唔同色的HG渣古III..其他一係有,一係唔大興趣..:!
hompage 發表於 5-4-2016 10:20 PM
今日去貓店..行了很久都買唔到野..
鐵血又買唔到,雖然想買白色機加推進器PICK,但計落差不多一舊,就算這 ...

HG渣古三太舊了,.. 我有隻白色, 都係買人地素組
都冇咩興趣買埋綠色

鐵血動畫完左... 我想買埋GRAZEAIN 魔王機就收工
配角機就唔買lu...
如果買白色機, 不如埋trooper (地上型), 型好多!
leah周 發表於 6-4-2016 11:09 PM
HG渣古三太舊了,.. 我有隻白色, 都係買人地素組
都冇咩興趣買埋綠色

其實部運輸機都想買..但唔平(同心目中價比)..
剛剛那次去貓店又唔見有,平好多畀人掃晒?
見精品砌了出來SHOW又唔係好多件..:x總之窮就乜都買唔到落手啦..:shy: