Toysdaily 玩具日報

查看: 16179|回復: 15

[分享討論] 2016年8月 Bandai Collectors 事業部再販商品

S.H.Figuarts ЁцЭみуみ⑦

魂STAGE ACT.4 forHumanoid ヱэヤ

魂STAGE ACT.5 forMechanics ヱэヤ

METAL BUILD ヮ⑦ФуリヱЁヤ&リヱЁヤэнヤIII

news from bandai email

METAL BUILD ヮ⑦ФуリヱЁヤ&リヱЁヤэнヤIII
:61:
先係再販RX ,跟住係Black ,影月,希望9月係蝗蟲號!熱切期待{:2_262:}
好想佢再販VF25G,反而RX ,Black ,影月出完又出,成條街都係貨,係咪存好多貨係倉。。
草根雜品 發表於 25-3-2016 10:34 PM
好想佢再販VF25G,反而RX ,Black ,影月出完又出,成條街都係貨,係咪存好多貨係倉。。

我也是欠 VF-25G 才可以一家團聚 :sad:
Thanks for the update la
謝謝報料分享:handshake:

隻影月週街都係貨都仲要再版,睇黎到時可能見100 :x
超級玩具迷 發表於 26-3-2016 01:19 AM
隻影月週街都係貨都仲要再版,睇黎到時可能見100

我一早入咗了,再版唔考慮啦
又係一個清貨嘅機會, 仲唔駛賤賣忝:he:
谷口nozomi 發表於 25-3-2016 10:06 PM
先係再販RX ,跟住係Black ,影月,希望9月係蝗蟲號!熱切期待

一直未試過再販車,good luck lol :he:
我都知,

生命滿希望

後追我重創
冇乜特別囉......