Toysdaily 玩具日報

查看: 11917|回復: 10

[其他] 賊船結束營業

雖然唔係新新新聞,但總算證實...

感謝大家一直以來對宇宙船的支持

因應營運調整之考量,我們旗下三間分店將於下列日期結束營業

信和玩具店及書店將會營業至本月三十日

太子書店則營業至四月十日

分店結束營業後,於上述分店訂購了貨品的客人,可到灣仔店交收訂購貨品

客人亦可以選擇到旺角洗衣街之臨時取貨服務處交收。 (需要預約時間)

每逢星期三及星期六,我們會特別安排客貨車停泊於洗衣街附近交收客訂貨品

詳情請留意我們專頁日後的新到貨品通知公告!

いままでありがとうございました!!

https://www.facebook.com/shop.animate/photos/a.402313059972000.1073741826.402313026638670/470243403178965/?type=3&theater

都唔係全結束,灣仔仲開⋯⋯
nela 發表於 24-3-2016 10:50 PM
都唔係全結束,灣仔仲開⋯⋯

只係等租約期滿,畢竟係新店
成為集體回憶...:78:
呢單料將會歸類為市場情報區帖?
老闆賺夠唔玩啦??
其實近排玩具都唔係幾好景
已經不知不覺執左好多間
meowmon 發表於 26-3-2016 10:35 PM
其實近排玩具都唔係幾好景
已經不知不覺執左好多間

玩具都唔係幾好景就一直都係,不過最重要既連佢既基礎-日本書

都因
日本書刊批發商 ─ 太洋社突然結業(日本各新聞媒體都有報導)而冇埋,

呢個先係致命傷

its a good news to close~!!!!!!!!!!!
幾時輪到社團?:he:
Oh!!!!!!!!!!!!!!!
:78:一雞死一雞鳴。。。此乃常態。。。毋需可惜。。。