Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 電影版 L & V級 鐵皮 (多圖)

先介紹 L級鐵皮, 因為后追, 所以入左A貨.不過質量,個人感覺唔係差, 起碼冇乜點修改打磨.
都只係補左色同上線.
V級鐵皮, 淘果時佢話係正版, 不過質量差過A貨L級鐵皮.
要執既地方都幾多.

個人感覺 V級
優點 : 變形, 可動, V級都較好, 起碼唔係假胸, 腳部轆又有變形.
缺點 : 手腳冇隱藏武器, 武器太少, 變車時, 后半節多空位

L 級
優點 : 夠大隻, 武器多, 收藏武器設計好
缺點 : 可動較差, 武器唔夠大, 變形好簡單

即係將兩級合二為一, 咁就PERFECT
好, 去圖

V 級

L 級

等睇高手上埋色, 更金屬化仲正
CHING 請問隻V級同L級分別幾錢?我都想後追
師兄隻L class ko版啲關節夠唔夠實淨?我都想入番隻:handshake:
raymose 發表於 24-3-2016 10:00 AM
CHING 請問隻V級同L級分別幾錢?我都想後追

L級ssp買,二魚八,V級係淘,計晒大約九草左右
joelyin 發表於 24-3-2016 02:44 PM
師兄隻L class ko版啲關節夠唔夠實淨?我都想入番隻

我果隻都ok,係手指迫爆左,但唔影響郁動