Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

WW looks more mature after modification.
bigtomm 發表於 27-5-2017 12:36 PM
第一集銀河隊位綠女郎都好像是同樣的包膠!

嘉魔娜同以前ada wong都只係做過局部包膠,
身同手臂係分開做,
淨係諗到神奇女俠手臂膊頭身連埋一體,
Body做得唔好真係要遞起隻手都難,
做到交叉手用護甲防御個動作已經收貨。
我本身都訂咗,真係希望HT做好佢唔好要人短期又要再買2.0。
Estimated 15/6 for world-wide delivery:

If this is the case, it should be available at the beginning of June for Hong Kong.

chshting 發表於 27-5-2017 10:06 PM
嘉魔娜同以前ada wong都只係做過局部包膠,
身同手臂係分開做,
淨係諗到神奇女俠手臂膊頭身連埋一體,

會唔會有人已經準備緊PHICEN鋼骨細胸過佢呢:58:
ht D女角点解個個樣都禁惡,:49:初版都吾係禁,而家又係目露凶光
Wonder woman is more "handsome" if she 目露凶光.
taylortoy01 發表於 28-5-2017 08:02 PM
ht D女角点解個個樣都禁惡,初版都吾係禁,而家又係目露凶光

電影裏面就係呢個眼神,打女要有d殺氣
請教吓

HT係咪剩係出BvS版wonder woman.

獨立電影反而唔再出呢?
百龍天舞 發表於 29-5-2017 08:55 PM
請教吓

如果再出, 應該要等 justice league版
不過套戲咁多做型
或者動漫節將呢個BVS版換個裝
整番個wonder woman特別版都未定
百龍天舞 發表於 29-5-2017 08:55 PM
請教吓

Mos and bvs 超人s都出左啦!
Batman regular suit響JL度第三回登場,即使出都應該是限定品吧!
The 2 photos are display unit in event, not finish good from collectors
聽講正義聯盟3上畫先派貨
iphone6s 發表於 30-5-2017 03:32 PM
聽講正義聯盟3上畫先派貨

Really?!{:1_374:}:what:
Nashlam 發表於 30-5-2017 09:07 PM
Really?!

梗係唔系,HT已公佈在將派貨名單中
今日睇左套戲, Sorry 隻公仔真係唔似 Gal Gadot 戲中個樣.  真人身材,特別對超長腿,比個版更修長.

利申:無買