Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Please back away, we are here to help~---Hot toys AOU Iron Legion!!

今次隻Iron Legion可謂中規中矩~價錢上算係近排比較平嘅一隻,但本身係戲甚少作為,如果將佢定價至一般im水平,應該會更少人買~造功上隻IL嘅details位都好好,上色就只屬一般~面罩嘅金屬色就欠缺,但全身都有花痕嘅塗裝,而且都尚算自然~用料方面底底今次變番軟膠,兩旁嘅甲位感覺上如果太大屈曲嘅話,連接位可能會有變型嘅問題~可動反而有啲驚喜,雖然腰冇拉出式關節,但上腹同腰以下都可作一定範圍嘅扭動,所以一般posing係冇問題~另外因為外型設計比較簡約,減少左好多妨礙可動嘅甲位,所以爆地都做到!
其實以依個價位黎講都算性價比高~冇奈IL實在太路人甲,如果唔係為齊line的話,可以無視了~

Thx for watching~!

我覺得呢隻iron legion 出得頗有誠意,有舊化,戰損,可動不錯,關節緊。btw,謝樓主美圖分享。我都係今日取貨。對,呢隻im定價不太貴,抵玩!
:77:係到再次留名支持師兄既玩具包膠{:1_377:}
呢隻做得好認真喎,比mark 3好好多喎
二打六角色HT最用心思造
二打六角色HT最用心思造 X 2
其實我覺得隻Iron Legion係似機械人多過IRONMAN(咁ironman係人著衫嘛...)
奈何之前食ironman食到滯晒, 去到mk 43就已經冇再訂落去
希望遲下有平貨執下啦:p
底底變番軟膠好似差d,攪到少少卻步
要齊line呢隻要買幾件。