Toysdaily 玩具日報

查看: 9598|回復: 21

[玩具攝影] 合金12吋 Batman by Jim Lee 六舊抵玩

今晚精精買左。抵到爛。就係投訴隻手不舉多於15度。設計問題。其他好happy。

六舊就真係有點兒心動{:1_197:}
我當年買差不多二金牛,仲只係普通版:70:
好吸引:love:
大大, 想問隻手不舉多於15度, 係根本舉唔高, 定重得滯自己跌設落黎?
齋企貼地OK嗎?有冇多d圖睇下?
Ching,幾正wor!! 精精係咪指"精粉"?
真係好抵玩! 不過我已經少玩了1:6 figure, 如果真係喜歡其實當時都已經買了. 所以依家再抵都唔會入了.

ps: 估唔到依家仲有咁多貨
請問你喺邊間門市買的?
ultramanwai 發表於 17-3-2016 01:47 PM
請問你喺邊間門市買的?

上FB"晶粉"或是 "Beckham以前英格蘭波衫號碼"的玩具店(都係旺角) 可以見到佢地d post
其實呢隻野打著Jim Lee旗號,唔知點解要造到三尖八角,開頭以為係想玩Eric So個d風格,但又唔似係,似係真係做衰左,不倫不類咁,所以原價真係無興趣買,而家有d興趣當買個地台送batman
kevchan1103 發表於 17-3-2016 02:45 PM
其實呢隻野打著Jim Lee旗號,唔知點解要造到三尖八角,開頭以為係想玩Eric So個d風格,但又唔似係,似係真 ...

我當時就係覺得佢太"玩具", 成隻figure一節節咁(似放大了的孩記6吋figure) . 不過金屬body(當時)係幾吸引. 但當時好似成2千蚊一隻, 所以都無入手. 跟住已經唔記得有出過佢了. (加上PI又已經摺埋)

6舊水真心覺得抵玩, 講真一開始係有少少心動. 不過近年來已無點玩1:6的figure所以唔會買了.
睇黎夠霸氣十足,謝謝分享
原來elbow joint有問題

提起左都會自己跌返下來

嚇,
會唔會玩幾次就斷手呢?

e個價係抵玩既

雖然JL設計但外型起角batman唔多好睇

只好放低好了

多謝樓主無私的分享

仲有superman