Toysdaily 玩具日報

查看: 9178|回復: 17

[詢問] 其實米青口口口訂嘢幾耐先出到貨

早幾個月喺米青口口口第一次訂嘢(訂咗隻千值鍊wego直升機),睇官網話20/2出,推出日嗰排深水埗福X都見有現貨買,想問一下喺米青口口口訂嘢一般要等幾耐先至拎到貨,謝謝
訂過幾次野都好快有
好快到貨,但到左貨佢地好多時都唔會通知,我自己三次有兩次都係冇通知,要自己估時間拎單去問
月光.Laputa! 發表於 9-3-2016 03:31 PM
好快到貨,但到左貨佢地好多時都唔會通知,我自己三次有兩次都係冇通知,要自己估時間拎單去問

所以拎單上去問"有可能"有貨畀?
lagann 發表於 9-3-2016 03:54 PM

最好你見出面派貨,但又未收到通知時...
打電話或者直接落去到問...
WEGO直昇機都派左一星期有多...
lagann 發表於 9-3-2016 03:54 PM

三次中果兩次都係見街上有貨再過一兩日直接拎單去舖頭,冇試過話未到貨……
我第一次真係以為佢未到貨…等佢…一等就個半月…見倒佢舖頭賣現貨…火都黎哂!問佢地做乜唔通知,死都話有send過SMS俾我…
我訂過3次,每次都係一兩日就發短訊通知我拎
唔同分店會唔會有影響,我係喺信鵝11樓間outlet訂
lagann 發表於 9-3-2016 05:08 PM
唔同分店會唔會有影響,我係喺信鵝11樓間outlet訂

師兄...你又唔駛話咁擔心既...
米青出名遲派貨, 間唔中都有其他師兄貼驢仔圖出黎話無貨派
我都喺11樓訂左3架...
上上星期尾話未有貨, 到今時今日都無收過任何電話或者SMS通知...
初回限定!! 發表於 9-3-2016 05:31 PM
師兄...你又唔駛話咁擔心既...
米青出名遲派貨, 間唔中都有其他師兄貼驢仔圖出黎話無貨派
我都喺 ...

又唔係擔心嘅,始終佢咁大間舖我又有單,只係想知大約幾時有得玩啫,大家都係玩具同好應該唔難明白
lagann 發表於 9-3-2016 06:06 PM
又唔係擔心嘅,始終佢咁大間舖我又有單,只係想知大約幾時有得玩啫,大家都係玩具同好應該唔 ...

當然明白...但係跟佢訂多兩次就睇化曬...
不能用福X來比較,佢地返嘢通常快1日,就算同日返都快人幾個鐘,可能家庭生意,簡單D,返貨上架特別快,重有佢地更新facebook很密。所以我經常留意佢地FB,只睇不幫襯........
樓主,這隻WEGO我也是在精口口口訂。

這次沒有SEND MESSAGE
2月26日11樓取其他玩具時,順便問店員才知到左貨。
bunnyyau 發表於 9-3-2016 08:00 PM
樓主,這隻WEGO我也是在精口口口訂。

這次沒有SEND MESSAGE

唔係掛,過2日去攞會唔會畀佢話太遲拎當撻訂ga
頭像被屏蔽