Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 老餅時光by Combattra V : 機械人大戰膠品

Vince 發表於 8-3-2016 03:34 PM
d 套野都係一個時代既 經典,有時行開 d 舊玩具鋪都仲見到。

係呀聽講當年好多人搵佢地........
DrChanBlackJack 發表於 8-3-2016 06:16 PM
好正! Support old cake toys !!!

多謝 Ching支持..................:64:
taken 發表於 8-3-2016 06:46 PM
Support SRW Don't miss Gundam !

Wowwwwww,正呀Taken兄{:1_208:}
chan0268 發表於 8-3-2016 07:41 PM
great collection.  Thank you so much for sharing.

Thx for yr support really.......:64:

這套現在價格已經回落不小........:(
玩具Joe 發表於 8-3-2016 10:44 PM
我都好鍾意呢套膠公仔,不過無買雷登同鐵人28。
順便一問,係咪所有巨靈神都係madeinSingapore架?

Hi Joe兄,long time no see,我隻巨靈神係made in Korea
Sorry 記錯左, 巨靈神係made in Korea 先啱... :(

其他好似都係made in Japan?
玩具Joe 發表於 9-3-2016 12:50 AM
Sorry 記錯左, 巨靈神係made in Korea 先啱...

其他好似都係made in Japan?

雷登都係Korea........其他Japan
CombattraV 發表於 9-3-2016 12:16 AM
Wowwwwww,正呀Taken兄

由game boy srw開始引發我不停買玩具。
CombattraV 發表於 9-3-2016 12:10 AM
已經是26年前的產品了.............

看不出是那麼久遠之物,造型在現在看也是不錯的。:handshake:

還真要多謝這個?超級機械人大戰?的點子,它讓大部分能溶合版權的經典機械人重新出現,還互扣成為另一個全新的故事,讓新舊及不同年齡層面的同好一同
興奮期待。:)

我也是從中認識了不少不曾接觸的新舊機械人。:78:

終於知道原來你將d 好野擺哂上泥~~

Yea, thx for C Hing support........

多謝欣賞............................:64:
taken 發表於 9-3-2016 07:45 AM
由game boy srw開始引發我不停買玩具。

我返而無咩玩過機戰純靠細個睇過长通回憶:34:
mfleo2010 發表於 9-3-2016 09:28 AM
看不出是那麼久遠之物,造型在現在看也是不錯的。

還真要多謝這個?超級機械人大戰?的點 ...

{:1_377:}.................................