Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【T伯伯】未來戰士:創世智能 T800

頭髮顏色係咪啡左啲。。。。:(
隻Figure其實整體ok,頭雕唔太差(但唔知點解某d角度覺得有d似Tommy Lee Jones...)
不過見到T-800變咗T伯伯,總係有種好唏噓ge感覺....可能我食古不化,心目中仲係停留響T2年代...所以儲左後生版哩隻就算lu
影得好靚但感覺上個樣似MEN IN BLACK個位亞伯
taskmutli 發表於 7-3-2016 08:00 PM
好奇一問,
其實佢個盒都見倒佢原設係白髮,
點解佢ht出黎同收訂都係啡髮?!

我諗 hottoys 係想出啡髮版,又想加個戰損頭,不過爛面係白髮個陣爛嘅,
簡單啲講係佢地搞錯左,仲用個自打嘴巴嘅封面....
開訂個陣已經留意到不過好似無人講起
s061424 發表於 9-3-2016 10:18 AM
我諗 hottoys 係想出啡髮版,又想加個戰損頭,不過爛面係白髮個陣爛嘅,
簡單啲講係佢地搞 ...
開訂果陣我無為意,因為齋睇個trailer已經知差,到佢上映果晚依稀睇倒槍版都覺得無力回天,
所以我就係指出及提問究竟係咪我太小心眼還是真係我睇錯!
要齋唱好唔係難事,而係真心熱愛佢既人先會有留意佢既細節?!
我都真係搲爆頭係咪我記錯而大放厥詞,,幸好有知心人諗同
其實個盒白色頭駛,T伯伯就啡色?

好奇怪的失誤?

HT果然成為了孩廠般的企業乎???:(
咁多套經典都係 T-800 叔父, 當然支持呢位他老人家啦
百龍天舞 發表於 10-3-2016 05:52 PM
其實個盒白色頭駛,T伯伯就啡色?

好奇怪的失誤?

只可以
簡直係老而彌堅:handshake: