Toysdaily 玩具日報

查看: 6996|回復: 10

[個人收藏] [放假不專業開箱] (小量) ANTMAN 手機無味精圖

假日終於有時間開隻蟻俠出黎玩下 :(開完發覺呢隻個頭雕超水準, 直頭真人一樣 :love:真係無入錯 !!! 又可以以日J夜J了 ~~:D

面罩完美, 舊化質素高, 好彩我呢隻無其他人有磁石問題 :(

出色頭雕, 我比90分

蜘蛛俠亂入 :75:

總結黎講, 呢隻造功真係一流, 唯一缺點係可動性比較低, 但對我呢D放入櫃唔玩既人黎講無咩所謂 :61:
暫時個價都算OK, 大家有愛就盡早入喇 {:1_226:}

真的不錯。雕工一流!謝樓主美圖。
師兄個background 唔錯!可否影一影成個櫃睇睇,好似好靚咁噃!Thx!
不錯,但個身形好似肥左少少
支持一下師兄既冇味精分享!{:1_377:}
蟻人真係出得幾正,唯一可惜係冇左自動着燈:67:

RE: papay
今晚影一影你睇, 我收藏唔算多:(:77:

EDMONDLUN 發表於 7-3-2016 05:33 PM
支持一下師兄既冇味精分享!
蟻人真係出得幾正,唯一可惜係冇左自動着燈

謝謝支持, 我都想有自動著燈
最好HT將來會有埋遙控著燈, 因為燈唔會長開, 又唔想成日換電 :die:
黎緊CIVIL WAR O個隻唔知會點出呢, 由ANTMAN變做GIANT MAN
papay 發表於 6-3-2016 01:45 PM
師兄個background 唔錯!可否影一影成個櫃睇睇,好似好靚咁噃!Thx!

Thx師兄,好正:46:
請間師兄個櫃係邊度買?