Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Marvel Legends] Civil War Series 電影角色簡評 (05/03/16 加相)

[quote]anson1319
anson1319 發表於 3-3-2016 11:48 PM
HI~我九龍區既
喺黃埔AEON帶走架上最後一盒
同區反斗城似乎未返貨

Thanks ching, 聽日再去行下睇下, 不過依隻BP都預左要食少少炒價

welcome. good luck~  發表於 4-3-2016 11:15 PM
bbq1120 發表於 3-3-2016 12:11 PM
頭香支持!!!尋日見街貨除黑豹外,隻隻都有合理價格,但隊長無真人頭跟,mk46我又訂左SHF,黑豹又無愛 ...

多謝BBQ 兄支持:$
係啦,如果對 Giant Man 興趣不大其實真係可以skip 左佢,等SHF 會更好~
brian_ctw 發表於 3-3-2016 12:22 PM
多謝暢細報告,只係想入隻黑豹,希望唔太難入手啦!

睇番Y拍好似要成3魚,E個價位真係買隻SHF 冇咁嬲:cool:
driftchu 發表於 3-3-2016 12:26 PM
今次隻黑豹幾靚,giant man就有d腰長腳短

不過鑊鑊都要食set,真係令人買ML興趣大減

食set 都唔緊要,如果對漫畫角色冇興趣,
果幾隻真係算「骨」黎,所以吸收左之前既經驗,
都係set 入果日即時平平地賣番出去算. . .唔係之後真係幾平都冇人要. . . .:ice:
denniskwong 發表於 3-3-2016 12:50 PM
真係唔知蟻人原來可以放大

睇動畫佢一時放大一時縮細真係幾屈機:60:
ChrisLamXYZ 發表於 3-3-2016 04:02 PM
E悲個套行貨屬同一批,貼紙仲喺背面

唔通e bay 果批係香港人放上去賣!?:@
大量
大量隊長同ironman見街, 係買唔到黑豹
lokaisme 發表於 4-3-2016 01:53 PM
大量隊長同ironman見街, 係買唔到黑豹

因為一箱有1對 CA 同 IM 多ma,黑豹一箱得1隻,剛剛好夠齊套咋
神打魔帝 發表於 4-3-2016 01:02 PM
唔通e bay 果批係香港人放上去賣!?

唔奇,之前無發售的6寸試辨都好似喺出自HK Seller; 今次有優先推出的優勢更加有利放上e悲:he: 外國好似菲律賓出咗,其他如美國都未出!
神打魔帝 發表於 4-3-2016 12:57 PM
睇番Y拍好似要成3魚,E個價位真係買隻SHF 冇咁嬲

呢隻真係買到就買,買唔到等SHF出,絕對唔食抄價!
brian_ctw 發表於 4-3-2016 03:42 PM
呢隻真係買到就買,買唔到等SHF出,絕對唔食抄價!

希望SHF出死侍啦,我好想要一隻關節活動好,有得換手型,造工精緻既死侍呀!!!:help:
PS:HOTTOYS已訂,想要隻6吋...:shy:
bbq1120 發表於 4-3-2016 04:41 PM
希望SHF出死侍啦,我好想要一隻關節活動好,有得換手型,造工精緻既死侍呀!!!
PS:HOTTOYS已訂,想要隻 ...

FIGMA 會出呀,不過係漫畫版~:DD
神打魔帝 發表於 4-3-2016 05:23 PM
FIGMA 會出呀,不過係漫畫版~

只要關節活動好,FIGMA又好SHF又好,孩記都照入:handshake: