Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hompage

[玩具攝影] 無油無貼 動物戰隊食玩 全 慎入

幾何 發表於 13-3-2016 09:51 AM
上一套手裡劍都係35一盒 難道以後都係咁?

見屯門賣玩具最貴的商場(來來去去得一個啫),中間條路有間shop有三套起,由於吾係買無入去睇,大概同零食差不多啩。。。平的話,個塲D價可以好癲的。。:he:
hompage 發表於 14-3-2016 04:12 PM
見屯門賣玩具最貴的商場(來來去去得一個啫),中間條路有間shop有三套起,由於吾係買無入去睇,大 ...

等遲些連2號機一大set 買

不知為何這兩在網上相簿都轉唔番正面,當然執相是正確方向的..辛苦各位了..

咁多款動物中,雖唔得掂是隻震鷹..兩件武裝很簡單,攝兩腳邊似是為攝而攝..
猩猩舊木的設計其實幾好..
大合體的頭飾..把槍其實是無LOCK死,算好易甩..雪虎點解唔用假瓜做真瓜,又係關節無LOCK實,都好易甩出來的..
但戰隊食玩似走向盡量唔使變換就完全變換咁,好多都不用再變換便可..遲D部拖架便是,就咁裝上身便完全..

:64::64:

今次第三SET六盒算幾足料,大大細細有十八塊膠。。
四盒犀牛都叫多野砌。。無邊盒明顯輕飄飄..
鱷魚其實同鯊差不多..狼同鱷都算難砌,之前那些唔拆開盒就咁都砌到..
但今套有些唔穩陣的關節..如虎的假爪,猩枝炮..鱷的口上下..雖然未必易甩,但得一邊是始終差一點點....
不過合體有點怪。。睇片集從犀牛拖架有兩條超長的東上西伸長來。。竟然係咁樣裝上去,做吾做直插入方塊度。。?
另外在車底,拖架兩條野位置,兩邊各自有條膠條是否無用的?

真係唔明點解犀牛甩設定,唔變到方塊..:76:

隻狼0既變換扭屁股其實有點多餘..

真係唔明點解雙手是咁合體..裝上條柄度...真係呢..:58:

食玩好在三部機攸到抹腿,不過DX唔咁做是可以理解,相信DX每條方塊應該好重下..做到抹腿可能會下下跪底都似

物流公司...

用埋個9號牌唔好做大0徙鬼..

:64::64::64::64:

欠熊和蝙蝠武器.

:64::64::64:
都係恐怖手機相..或許遲點用DC從新影一次吧..
上一次缺的電影版象和虎,最後買了磨沙版..

流流地的方塊MODE

盒體的件,在不插噴泉時,可安置在鯨肚內部..

大合體..對手始終太單薄又HEA了..對腳點都有點腳軟..
裝上著鞋版

將個架放在背脊包住部車..

最後應該欠八爪魚未出..
四武裝會否出變異色版食玩?DX好似不是DX版呢..

:64::64::64::64::64:

唔計磨砂版,這SET應該是最後吧..

始終唔知熊斧所跟的一小片是安裝在那裡的..:shy:

四款舊的只有地鼠和蝙蝠各自多一件新件和舊的不同,其他兩隻只是色不同,件是一樣..

包公面...

唔知是否爪問題,旋得不太順暢,影唔到效果..:cool:

算是收工吧...

等下套 珠,全部都係珠的新戰隊..
不過睇機械又係組合異常簡單..

:64::64::64:
hompage 發表於 7-12-2016 12:52 AM
唔計磨砂版,這SET應該是最後吧..

齊晒?!?! 勁呀

多謝一直更新和分享{:1_377:}

期待大大出年的戰隊盒旦POST了:handshake:
歐叉獅子 發表於 8-12-2016 11:48 AM
齊晒?!?! 勁呀

多謝一直更新和分享

吾計磨砂加限魂版,應該齊。。
post 齊吾齊要check check..