Toysdaily 玩具日報

查看: 9741|回復: 19

[3A/ threezero] 3A Transformers Megatron 麥加登 霸氣登場 (快拍)

今次收到 3A ge Transformers Megatron,對我嚟講,震撼程度絕對比上次收到Bumblebee有過之而無不及!!
之前睇相已經覺得好正,實物拎上手果種震撼真係唔知點形容....

(手機快拍,各位Ching見諒)

不過d盒越嚟越大,仲大盒過Bumblebee,點樣收藏佢地真係好頭痛....

雖然可能有Ching會覺得佢可動性唔夠,不過其實各方面都做得好細緻,金屬感強
舊化做得非常好,身形比例都比之前官圖好咗加上佢差不多成20吋高,簡簡單單唔駛d咩 pose,其實已經好正,夠哂霸氣!!

電影版麥SIR個面相真係好型,之後Galvatron個造型就真係麻麻

件披真係好難攪得靚,所以最後都係放棄算數....

雖然仲係有改善空間,今次ge麥加登同上之Bumblebee都真係比咗我好大驚喜,希望之後ge柯柏文同星星叫都可以一樣咁精彩!!

其實3A做到個盒咁大把鬼咩?買得3A都係玩家,唔通仲會信盒大值錢D?
Ching真係靚嘢,支持
最失敗係件披:72:, 其它非常OK{:1_377:}
支持,支持:handshake::handshake:
支持霸氣重現!!!!!
大力支持下一定要:D:blame:
十卜:77:
呢套3A transformer認真大隻
小弟地方唔夠唯有嚴選博派黎收藏
麥sir外型依然無得輸,不過手部可動係個悲劇…

感謝分享!!
今次麥sir的確超正,現在有點後悔無訂星星叫。唯有遲下看看現貨咩價錢。
其實件披唔錯,不過攪得靚係要時間,唔整好就會好大舊好肉酸,樓主可以試下將d布塞入頸位內。咁就唔覺佢大舊。
超正呀~~:shiny:
wiswis 發表於 29-2-2016 02:55 PM
其實3A做到個盒咁大把鬼咩?買得3A都係玩家,唔通仲會信盒大值錢D?

....好似Bumblebee個size細麥加登咁多,但係個盒就差不多大...唉,香港幾咁寸金尺土呀....
ultramanwai 發表於 29-2-2016 04:50 PM
最失敗係件披, 其它非常OK

件披又未算好差,不過要整得靚就要花好多時間...:(
akiaki 發表於 29-2-2016 08:38 PM
今次麥sir的確超正,現在有點後悔無訂星星叫。唯有遲下看看現貨咩價錢。
其實件披唔錯,不過攪得靚係要時 ...

睇megatron同bumblebee ge 表現,我諗星星叫應該唔會太差ge,估計到時現貨價錢上落唔會太大
係呀,件披有塞入頸下面,不過都係有d難攪....:(
Knightmare 發表於 29-2-2016 08:06 PM
十卜
呢套3A transformer認真大隻
小弟地方唔夠唯有嚴選博派黎收藏

手部可動係差d,可能佢要顧及外觀同可動ge平衡
不過手腳都有雙關節,都收貨喇
"mf_c2000 發表於 1-3-2016 09:14 AM
超正呀~~"
"Fung19811011 發表於 29-2-2016 06:51 PM
大力支持下一定要"
"Smarties8 發表於 29-2-2016 06:41 PM
支持霸氣重現!!!!!"
"joe 發表於 29-2-2016 06:31 PM
支持,支持"
"marine0791 發表於 29-2-2016 02:56 PM
Ching真係靚嘢,支持"

謝謝幾位CHING!!