Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 環太平洋 Neca ~Pacific Rim

不作死就不會死.....

上次小的買過Neca的美玩影影下相時就斷手.....又右右手後.....
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=232355&extra=page%3D1&page=1
樓上的是以前那隻Gipsy Danger 2.0

今次比個包裝吸引又再次買入Neca的環太平洋的機械人.......Striker Eureka ....
今次會唔會又出事呢~~我真心好驚又會出事.......

包裝真的很不錯~~~真心會令人心動~

內容物......

因為我沒有舊版所以對比不能~不過就這樣看細節和上色都比以前的好~

可動平平(沒右右手.....沒斷...我就好高興了......

心口的飛彈發射部份也不錯看~

總結~我覺得這次有很大的進步~~也對得住個價格....

多謝大家收看~~~

絕對是好物!
與舊版併在一起的話,舊版簡直就是騙錢......

這樣完全成了超機人呢~{:2_241:}

真他喵的燃{:2_262:}
舊的可安息...了?
舊果隻跟本無得比,其實當時我已經話呢隻同同系列另外果4款質素差好多,
係成個系列中0既次貨,

不過2.0 Ver又靚過頭,
同舊果4款擺埋又唔係好夾..............