Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 分享兩個1/1 BEGINS / Dark Knight Rises Bale版 BATMAN可穿帶頭盔

BEGINS 俠影之謎版連頸

Dark Knight 黑夜之神 / Rises 夜神起義版

今次哩兩個1/1 BATMAN頭盔唔同上次BRE TOYS果個,今次哩兩個係有埋嘴型,戴咗上頭部只會見到對眼,唔會見到自己個嘴
個咀拆到出來嗎?有個咀既部分1/1放係屋企好似有d creepy
yy23455699 發表於 26-2-2016 03:06 PM
個咀拆到出來嗎?有個咀既部分1/1放係屋企好似有d creepy

應步該拆唔到
如果唔係,我應該買左鳥
quincy 發表於 26-2-2016 05:37 PM
應步該拆唔到
如果唔係,我應該買左鳥

我上次分享果個BRE TOYS 1/1 BATMAN可穿帶頭盔就真係無嘴型
http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=1
yy23455699 發表於 26-2-2016 03:06 PM

台灣果邊啲師兄話我哩兩個頭其實係由Hot Toys 1/6果度開模出黎,整成1/1:@
孫行者 發表於 26-2-2016 06:48 PM
台灣果邊啲師兄話我哩兩個頭其實係由Hot Toys 1/6果度開模出黎,整成1/1

我都想講
同HT 1/6好似