Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 孤仔開訂神水瓶

cccccto 發表於 24-2-2016 04:13 PM
老孤剛剛加訂價要8舊幾............

孤仔似乎好有信心

唔係有信心,係之前開錯價...
不過佢加價或者減價都唔會有人訂...
寧願等現貨...
儲完舊12金, 又再儲EX12金, 好多人都飽晒, 市場根本承受唔到再輪迴一次....:unhappy:
穆•拉•布拉加 發表於 25-2-2016 12:20 PM
儲完舊12金, 又再儲EX12金, 好多人都飽晒, 市場根本承受唔到再輪迴一次....

其實呢12隻應該好多人想要, 因為全新重來未有過.

不過, 佢件聖衣設計得好唔惦, 夾硬響背上加件野就變成神聖衣,

再來神獅子炒上天, 第一隻已經入唔到, 點入餘下個11隻,

所以決定唔儲, 同時已經有24隻黃金(舊+EX), 都真係好飽........................
如果市場一日唔死,再有人買……

B記 遲D一定嚟個 4 代同堂

再整一個 ~ 超神黄金究極魂……:p

馬仔 發表於 25-2-2016 03:21 PM
其實呢12隻應該好多人想要, 因為全新重來未有過.

不過, 佢件聖衣設計得好唔惦, 夾硬響背上加件野就變 ...

其實聖衣設計我覺得不過不失,當然還可以最好些,但似乎神聖衣就一定要有翼,星矢他們的神聖衣都有翼呢...
老實講, 如果d鋪頭再玩野,我就買哂MC算9數
kirachan 發表於 25-2-2016 07:51 PM
老實講, 如果d鋪頭再玩野,我就買哂MC算9數

而家除咗神處女係貴一舊之外,其他都肆玖捌,唔急玩咪等下,街舖都玩唔出咩啦。
初頭獅子買唔到,都隔左咁耐,見幾隻神聖衣款都係幾百蚊買隻屍站
決定一隻都唔會買.
唔訂喇
等買街貨
隻野邊值八舊
本來7字頭想訂 轉頭加到8字頭已經無興趣
真係無心無力同你成條line儲過......
只收自己本命星座算啦.......
開始定價太高, d人冇入, 到個熱潮退, 就價格插水都冇人買

感覺神話真係要抖下, 係咁出只會玩瓜星矢個名
[quote]iorik