Toysdaily 玩具日報

查看: 17618|回復: 21

[個人收藏] MOVIE REALIZATION 名將 STAR WARS 兵團始動(20170312更新)

利申首先本人無玩開美玩,:p
今次日本笨大出的STAR WARS人物改為的 MOVIE REALIZATION 名將 系列絕對是打破左我SIC FANS 稱號,唔講咁多!!
名將 MOVIE REALIZATION STAR WARS 兵團始動

超猛!!佩服!我鐵炮也是訂兩只
強大:handshake:

比你塊鏡呃左一野:(
Pal... Welcome to the Dark Side... :^
我等緊佢跌玻招股價先再大手掃入:p
黑帝君臨!!

目前收了5隻足輕,2隻鐵砲,1隻波巴,1隻死星,1隻侍大將

暫時塵封,先拆一隻鐵砲拍拍

so good.... 勁呀..
今日新增兩個親衛隊,右肩膀護甲有D怪,唔係咁啱位.

兩隻黑帝除了頭頂不同外,還有其它不同嗎???/
asura-d 發表於 31-5-2016 09:55 PM
兩隻黑帝除了頭頂不同外,還有其它不同嗎???/

黑武士兩個不同的地方有頭的面相,胸甲,右手前臂,配劍及大腿的護甲
So fast! My Akazonae Royal Guards just shipped from Japan.
Nice collection!{:1_377:}
師兄的收藏不錯,小弟我也有群組有一些志同道合的朋友喜歡名將,師兄如果願意可以聯繫小弟,加入到我們這個圈子里來

:p.............................................
Douglas.M.Saint 發表於 20-9-2016 11:18 AM
.............................................

德哥,我都等緊日本魂SHOP覆抽唔抽到.:unhappy: