Toysdaily 玩具日報

查看: 16590|回復: 9

[個人收藏] Street Fighter V

https://youtu.be/RgwvjKLY7B0

本來想買 限定版,琴晚出左去 黃金 搵,但只見有 普通版,結果冇買。
同埋收到風話佢 所謂 既 story mode 得 3-4版,又冇 街機版,所以決定「等」佢插水先買。
:80:
Vince 發表於 17-2-2016 11:57 AM
本來想買 限定版,琴晚出左去 黃金 搵,但只見有 普通版,結果冇買。
同埋收到風話佢 所謂 既 story mode  ...

師兄你講得冇錯,我玩左故事得3關,上線等到火都來,上到線玩時,畫面實下實下,玩唔夠廿分鐘收機:angry:
我琴晚一路玩story / survival 一路等人挑, 2粒鐘只係打左4~5人.
依家clear各個角色的story / survival 來儲fight money, 等遲D買DLC人.
DVD迷 發表於 17-2-2016 02:02 PM
師兄你講得冇錯,我玩左故事得3關,上線等到火都來,上到線玩時,畫面實下實下,玩唔夠廿分鐘收機

一出 game 一定多人玩 ... 所以 lag 都預左佢。
我買下星期出隻 rider 毛雙 打住等佢 ... {:1_374:}
getterwing2 發表於 17-2-2016 03:12 PM
我琴晚一路玩story / survival 一路等人挑, 2粒鐘只係打左4~5人.
依家clear各個角色的story / survival 來 ...

個個月都有 DLC ... 感覺要勤力過返工咁 儲 $ law ... :59:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Vince 發表於 17-2-2016 04:45 PM
個個月都有 DLC ... 感覺要勤力過返工咁 儲 $ law ...

照依家的資料, 打哂16人的story mode同10人生存模式就差不多可以拿到足夠fight money來買3個DLC人. 都唔算太過份.

不過唔知日後的daily challenge究竟難唔難搵錢
getterwing2 發表於 17-2-2016 03:12 PM
依家clear各個角色的story / survival 來 ...

但我隻特別版又係多6個新角色下載,我下載完都唔見
https://youtu.be/CKH14BQG940
剛剛一口氣完成16角色故事
DVD迷 發表於 17-2-2016 06:20 PM
但我隻特別版又係多6個新角色下載,我下載完都唔見

你被人昆了.

特別版只係多幾件衫同幾張出招表, 同新角色無關係.