Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] S.I.C:新1號本鄉猛

我好少玩SIC,因為我係個[比例控],所以多數玩SHF能同其他產品(ML.MAFEX等)夾到,SIC高半個身到,拍埋shf會有種巨人感覺
一號之前都出過幾隻唔同設計既公仔,得生化感唔係我杯荼,尼隻有生化感同小小科技感,得尼個1號我會中意
玩具件:
1X素體
6X手
2X特效件
1X地台
1X半身怪人
1X頭
玩具:
玩具設計我就唔多識評,我覺得佢線條好過之前,話晒佢係跟TV再翻新,唔同THE NEXT個期,
關節緊度算中等,手臂又時會甩出黎,頭部可以換開口頭,可能我換得頭多容易鬆,
頸部頸巾位甩左出黎,唔知我個隻係咁定其他都有一樣問題,拳頭位我嫌佢太少手型,有4對睇真D其實得兩對,撞款,
特效件無野好講我滿意,個地台有小小怪怪地,有個窿但個怪人又無接駁位只係放上去沒有野比穩固

題外話今日facebook好多閃光彈:cool:

:love: thx for sharing
it's so cool.   thank you so much for sharing
thx 4 sharing!
隻v3係咪已經無影?
roystoy 發表於 17-2-2016 11:44 PM
thx 4 sharing!
隻v3係咪已經無影?

應該胎死腹中.唔出
我尼隻跌價都好離譜,銷售唔掂,如果出都有排:cool: