Toysdaily 玩具日報

查看: 8549|回復: 17

[分享討論] batman v superman 6吋armored batman (repaint@ #15)

剛剛經過尖沙咀豆豆城,見到有四、五隻6吋armored batman,買翻隻來玩
Post 錯地方,麻煩版主移去美系…thx
這個造型最敗北之處,就是胸前沒有了代表Batman的蝙蝠標誌...
等同Superman胸前沒有了鑽石S標誌一樣...
個人無乜所謂…我幾鍾意呢個鈍鈍地個樣。
numan123 發表於 13-2-2016 12:26 PM
Post 錯地方,麻煩版主移去美系…thx

OK

And I still cannot see this 6" in TKO ToysR............. {:1_229:}
Douglas.M.Saint 發表於 13-2-2016 01:07 PM
OK

And I still cannot see this 6" in TKO ToysR.............

You're in Tokyo on vacation ?
numan123 發表於 13-2-2016 02:10 PM

應該係指將軍澳                     
咁到俾你撞到有得賣,真係好運水{:1_377:}

Ic..........LOL..........................
人仔貓 發表於 13-2-2016 12:51 PM
這個造型最敗北之處,就是胸前沒有了代表Batman的蝙蝠標誌...
等同Superman胸前沒有了鑽石S標誌一樣...

http://youtu.be/jDIR_e3XRKM

因為今次蝙蝠俠造型都參考DKR卡通,抄考:p
我都見到有唔少, 反而一直想睇下實物有幾樣衰的WW就一次都未見過.
Q版個隻有無人買過
numan123 發表於 13-2-2016 02:10 PM

Tseung Kwan O.............. {:1_229:}
jeffloh 發表於 13-2-2016 05:56 PM
我都見到有唔少, 反而一直想睇下實物有幾樣衰的WW就一次都未見過.

兩者都響豆豆城見過了,太醜,沒入手。

Repaint......