Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大面豬

頭先MK 一遊

16/F ??
講真呀 玩具賣到咁平
未必係好事:o:o
可能意味住 有d會做唔住 要摺:sad:
Good prices gum wor!
周圍都減~可憐的我糧尾...............
原文章由 大面豬 於 23-5-2007 08:41 PM 發表
果然如大大們所說, 好多特價野:

cloth Myth:
Gemini $30X
Taurus $29X
Cancer $28X
Scorpio $23X

胸像:
except Shaka, all $9X

Revotech Saber $10X
HCM-pro Freedom $10X

不要問, 只要信

.

嘩, 雙子真係心郁郁買多隻...
D 神話係咪要牌加$10?
再販的白羊係咪5月出, 係既一次過先出旺角.
Shaka 胸像單賣幾銀... (最憎一套野, 散賣特價, 剰番既點買........)
我不是Saber fans.... 但見幾靚, 幾型, 有少少興趣, 但我要忍~~~!!!!
Thanks~
原文章由 分手勿語仔 於 25-5-2007 10:41 PM 發表
講真呀 玩具賣到咁平
未必係好事:o:o
可能意味住 有d會做唔住 要摺:sad:

都唔一定既,賣得比以前平可能來貨比之前平已...貴買貴賣..平買平賣...唔洗太擔心住既....況且天蠍黃金最平時2舊都見過...其實黃金12已比其他復刻玩具跌得很慢很慢的了.....:shy:不過雙子真係時候出手了
<==男定女?
16/F有正野
hcm pro strike freesdom & destiny 每隻!@x,我即入一對,
至於freedom 都係!)x
rx93 o係荃瘋見過都係!)x
跌到直一直

[ 本文章最後由 自由之翼 於 26-5-2007 04:46 PM 編輯 ]
可以pm 我知邊到嗎﹖

難道我會踏上神話之路?..........:cool: