Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale WINTER SOLDIER 官圖

WS隻手好唔掂!!!!:no:
:cool::cool::cool:
wing1123 發表於 13-2-2016 06:40 PM
HT自己都知冇乜改動過好心出多套便服比玩家啦..

當年T1000兩套衫的熱情已經成為絕唱

RE: HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale WINTER SOLDIER 官圖

cth108 發表於 14-2-2016 01:19 PM
1.0冇買,想等2.0先買,但衫普通又得支槍,刀仔都冇把,再等3.0

我都係因套衫而不訂WS 2.0版。1.0的銀手又唔銀。等3.0算。
home3302 發表於 14-2-2016 12:32 PM
你冇ca2 ws? ca3 ws 個版都ok. 手臂銀好左

有2隻.................:)
唔好比我批死,新falcon對翼一定好似舊版咁硬直,加個關節都廢事
對翼唔識彎根本唔係falcon
呢隻真係唔掂:time:
今日係sb見實物唔係太差,不過我無買開人形,所以一定pass.....
pass  i dont want to buy so many WS like captain america
實物其實唔差,係配年小左d!
冬兵 連公仔書都畫唔出咩帥戰衣, 電影算罷.:54:
查實連隊長戰衣都咁行, 隔離幾位都無咩期望. :42: