Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 2015收穫總結

話甘快15年又過去了,但有D上年買個玩具仲未到不過都做住總結先啦~~
今年完了幾個怨念收穫十分可觀,今次就懶得摞翻曬出黎大合照了
狗屋SD奪魂者 由於無咩時間至今都仲系做左個頭

OYW 78想買好耐啦 拖到宜加

神木燃燒 平價收了個素組

SR GGG的特效 其實可以唔計俾GFG露個面XD

figma凱普改了個頭

figma 賽車音

mini蘇聯兵

mini灰狐

加油SD高達扭蛋1、2彈 E套十分得意好玩

FC扭蛋的激勵哥 面相很不錯

SCMEX Z 有個頭唔見左 跟住又買一個。。。

SCMEX 紅渣

SCMEX 鋼加農 好價入

AK漢布拉比 好玩

FIX 海盜X2

R魂 海盜X2

佩爾森文檔DVD特典巴科夫機

潛水甲蟲 運輸機套

陸地胖子

朋友送的HCM大魔

前線任務盒蛋

合金魂的縮比版 可變形合體

買了yujin的扭蛋+山口盒蛋改的

群雄動高達王 改了裙甲可動

DVD特典亡靈 小改了可動

SR合金GFG 為了特效同握手手型買扣起之後出了

可動戰士綠渣

造孽村 白騎士

SCM F91

魂限海盜X1改

換1.0的頭

R魂G-SELF

山口1/35戰損紅肩狗

山口帝王萬能俠 買黎改NX

山口大鐵人&GR2 以前平價無入 宜加追翻 感歎一下早期轉輪做工真心贊

山口 電腦戰機 飛燕

OFFSHOOT薩芬格爾 良心

NX 4G 買來又系拆配件

yujin master action NEO三一 響亞馬遜度買發過黎發現系實驗色。。。於是搵朋友噴金屬色部分同D要調色部分 簡單顏色就自己搞翻噴翻原色

HAM師匠&NECA爆頭獸人

3A死亡判官

安德森判官

NECA公爵

NECA子彈風暴

NECA但丁

朋友要出就順便收了

廠貨獨闖龍潭州長 除了膚色較紅都無問題

DST屠殺

AVP刀疤 十分好玩 質素也高

眼鏡廠騎馬武者 朋友送了幾隻俾我 我又買了D

朋友出了幾隻RAH220俾我之後就停唔到

然後到怨念物了
老麥再生俠十週年 朋友好價出

山口KT紅狗

YAMATO吉姆王

山口RM戰損三一!

祝大家16年事事順利 收到自己心頭好~~thx for watching

衰仔真係屈晒機...
最喜歡師兄的拉打系列:handshake:
{:1_226:}好喜歡師兄貼,一次過可以滿足多種系列,希望幾個月後再有此帖見
savage兄勁!買番d舊物改色再玩!!

我最近都買了SRWOG DVD特典,不過是買R-1、R-2、R-3,係有d粗。。。我覺得要自己上上色或者滲線。
gazza1211 發表於 23-1-2016 11:37 AM
savage兄勁!買番d舊物改色再玩!!

我最近都買了SRWOG DVD特典,不過是買R-1、R-2、R-3,係有d粗。。。 ...

改色都系實屬無奈 商品圖系原色寄到過黎就唔同色 唯有自己搞
都系要自己搞搞啦畢竟DVD特典

你用農曆計年結?

Anyway!  Cheers and good review. :)
FIX 海盜 係奇行種?
好葡萄朋友有咁多玩具
我上年年買得5件都冇......