Toysdaily 玩具日報

查看: 7517|回復: 16

[Hot Toys] 有冇人覺得pepper + ironman 果set 隻ironman 好膠

琴日先拎,隻pepper 好靚,似真人,不過隻ironman 拎上手,忍唔住即時呻左句粗口,過份膠...真係有點兒那個.
同意,膠膠膠膠人MAn
上色其實唔錯喎。
覺得膠上色始終靚過合金啲色
覺得反而呢隻靚過之前D令立立鋼琴面喎
但呢隻mk9紅同1/4 43 係用同一種金屬紅
偷功減料左!!!
以前係銀色底油+透明紅上色,所以一有光線打斜入,隻im就好靚好有層次,依家就只係好簡單的金屬紅
gloss and matte finish, that's the difference for me. why so big issue?
我有, 色調正, 不過質感似無上色。
隻嘢本身是塑膠製品,"拎上手"斷故無論怎樣都不會變成"金屬"吧!如果"拎上手"會變成金屬,這樣真是不得了!:^
可能係顏色令樓主覺特別膠,基本上隻隻都膠。
隻色單睇好靚,不過同其它企埋就有d唔同
呢隻既重點在於女角...
gargan 發表於 25-1-2016 02:40 AM
隻嘢本身是塑膠製品,"拎上手"斷故無論怎樣都不會變成"金屬"吧!如果"拎上手"會變成金屬,這樣真是不 ...

膠man之中……話時話……隻1/4膠man真係拎上手有D似全屬感law:x
gargan 發表於 25-1-2016 02:40 AM
隻嘢本身是塑膠製品,"拎上手"斷故無論怎樣都不會變成"金屬"吧!如果"拎上手"會變成金屬,這樣真是不 ...

我知是塑膠製品, 我真係知! :DD

同過往膠MAN比呢隻特別膠.
我反而幾鍾意~感覺好好但有進步空間